🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

tryx harbi garip bir ses var yükte.
asian horse kablo güzel bu arada ama yanma yaşan cok duydum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
tizin üstüne bir de deli gibi uğultu yapmaya başladı şu an RMA yolu gözüktü allah yar ve yardımcım olsun bakalım WRAITH ile nasıl bir savaşa gireceğim. Senin çözümünde basit Lian li curved gelene kadar bekle parayı faize at. 12k nin faiziyle güzel bir zurna dürüm yersin afiet :D :D
yav 20k'ya nasıl sorunsuz cihaz yapamıyonuz.

@shaco27 ile dün gece bütün modeller hakkında konuştuk.
Jumbum'da 12.600TL Thermalright. Asus ise yorum yapınca 1000tl nakit iadesi ile 18k.
Shaco thermalright ve tryx kullanmış. Thermalright daha sessiz dedi tryx'e göre. Ama yazılı ve oled ekranı bir tık daha kötü dedi. Her pc açtığında yazılımı falan açman gerekiyormuş. Tryx'i alacaktım normalde achardir'den tiz sorununu öğrenince vazgeçtim.
Valla bana en son shaco ona bütçe ayıracağına başka birşeyi yükselt dedi :d.
Şahsen öyle düşününce de 20k çok fazla sırf oled soğutucu var diye.
Şuan arctis liquid 3 360 kullanıyorum. Çok memnunum. Hedefim bunu 5'e satıp 12'ye thermali alıp 7k harcamaktı totalde.
Ama asus için 12k çıkacak ekstradan. Bu seferde komple mi iptal edip tablet falan mı alsam diye düşünmeye bile başladım.
Şuan hesapta 13k var thermal içi ayırdığım 1 gündür bakışıyoz parayla :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben -100k'yım hayatımda işe girmedim pederden 5k alıyom aylık. 3 senedir borçları çevire çevire batmadım. Ben batmadıysam sende batman :d
Hocam bütçe sınırsız ama insan gidip de bir sıvı soğutmaya 20.000 TL para vermek istemiyor. Bildiğin israf gibi bir şey. En azından bu kadar para verip de ses sorunu da yaşayacaksam o zaman kafama sıkayım daha iyi. Panorama uygulamasız çalıştığı için çok daha mantıklı geldi ve Wonder Vision teslim edilmesinde bir hafta kala ürünü iptal ettim. sonra Panoramayı araştırmaya başladım ve sizin mesajları gördüm. Şimdi panoramayı da iade ettim napıcam bilmiyorum. Şöyle bir sisteme uyacak sıvı soğutma yalnızca kavisli ekrana sahip bir model olur.
216145.webp

yav 20k'ya nasıl sorunsuz cihaz yapamıyonuz.
düz bende duruyor.
se olan teslim ettim kasa ile ama sorun se ses yoktu öyle aşırı galiba rasgale çıkıyor düz tryx şuan çok sesli.
bayram sonrası bağlayıp bir test dağa yapıcam.

alasım geldi ya :D neyse set halinde denk getirip alırım

Hocam bütçe sınırsız ama insan gidip de bir sıvı soğutmaya 20.000 TL para vermek istemiyor. Bildiğin israf gibi bir şey. En azından bu kadar para verip de ses sorunu da yaşayacaksam o zaman kafama sıkayım daha iyi. Panorama uygulamasız çalıştığı için çok daha mantıklı geldi ve Wonder Vision teslim edilmesinde bir hafta kala ürünü iptal ettim. sonra Panoramayı araştırmaya başladım ve sizin mesajları gördüm. Şimdi panoramayı da iade ettim napıcam bilmiyorum. Şöyle bir sisteme uyacak sıvı soğutma yalnızca kavisli ekrana sahip bir model olur. Alıntıyı görüntüle
Hocam bura arctic globale mail atıp oled ekranlı soğutucu dilenme işi.
Hem 15k fazla vereceğim hem de arctic'den fazla ses gelecek.
Tamam bana göre arctic en iyisi ama sende 500 dolarlık üründe yaklaş yani.

Hocam bütçe sınırsız ama insan gidip de bir sıvı soğutmaya 20.000 TL para vermek istemiyor. Bildiğin israf gibi bir şey. En azından bu kadar para verip de ses sorunu da yaşayacaksam o zaman kafama sıkayım daha iyi. Panorama uygulamasız çalıştığı için çok daha mantıklı geldi ve Wonder Vision teslim edilmesinde bir hafta kala ürünü iptal ettim. sonra Panoramayı araştırmaya başladım ve sizin mesajları gördüm. Şimdi panoramayı da iade ettim napıcam bilmiyorum. Şöyle bir sisteme uyacak sıvı soğutma yalnızca kavisli ekrana sahip bir model olur. Alıntıyı görüntüle
sanada selam kral sana alt braket satılıkmı :D .D
1774040844517.webp

1774040856112.webp

1774040937146.webp

düz bende duruyor.
se olan teslim ettim kasa ile ama sorun se ses yoktu öyle aşırı galiba rasgale çıkıyor düz tryx şuan çok sesli.
Se'de çok sıcak çalışıyordu sanki ya?

düz bende duruyor.
Sizde Panoroma SE modeli sessiz mi çalışıyordu?

sanada selam kral sana alt braket satılıkmı :D .D
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alt braketi naptınız hocam ahahah :D

Hocam bura arctic globale mail atıp oled ekranlı soğutucu dilenme işi.
Hem 15k fazla vereceğim hem de arctic'den fazla ses gelecek.
Tamam bana göre arctic en iyisi ama sende 500 dolarlık üründe yaklaş yani.
bende artic memnunum bazen çok aşırı ucuzlamıştı :)

Sizde Panoroma SE modeli sessiz mi çalışıyordu?

Alt braketi naptınız hocam ahahah :D
vgpsuz aldık :D :D 2 düz 1 vgpu .
sessiz bende niyese teslim ettim arkadaşa sorun yok yada ben dikkat etmedim normalde ses çoktu.

bende artic memnunum bazen çok aşırı ucuzlamıştı :)

vgpsuz aldık :D :D 2 düz 1 vgpu .
VGPU olmadan HS420 biraz çıplak duruyor hocam :D Siz Panorama SE kullanırken ses sorunu yaşadınız mı tam anlayamadım?

24p stimer için güzel fiyat. Lian li'nin usb kontrolcüsü olmadan kontrol edemezsiniz ama içinden çıkacaktır muhtemelen. Ben 4.200'e almıştım sinerjiden usb kontrolcüsüyle beraber gelmişti.

Alıntıyı görüntüle
Bu ne işe yarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,438
Üyeler
190,374
Son üye
s4kir
Geri