Çözüldü✓ 3.500-4000 mouse ve mousepad önerisi

Batarya umrumda degilki 30 dakikada doluyor o zamana kadar odayinfalan topluyorum :kekw:
Aslında harbi ha 30 dakkaya doluyor zaten çok kafaya takmamak lazım. Benim 800 mah a9 plus bile fulleniyor 30 dakikaya. Bir de sen bilgili bir abiye benziyorsun ben bu arkadaşı kendi telefon şarjıma takıyorum ömrü falan azalmaz demi xd.

a9 pronun dongle ile a9 airin dongle veya uzatma kablosu içerik bakımından ne fark var

Aslında harbi ha 30 dakkaya doluyor zaten çok kafaya takmamak lazım. Benim 800 mah a9 plus bile fulleniyor 30 dakikaya. Bir de sen bilgili bir abiye benziyorsun ben bu arkadaşı kendi telefon şarjıma takıyorum ömrü falan azalmaz demi xd.
Kablo geldi ancak benim şarj kafası orjinal samsung 45w 2x type c uymuyor şu ana kadar 1 kere taktım zaten.

Estağfirullah siz benden daha bilgilisinizdir DM acmiyayim şimdi

Estağfirullah siz benden daha bilgilisinizdir DM acmiyayim şimdi
Herkesin bilgili olduğu bir yer vardır yav :D ben klavye mouseden çok anlamam açıkçası kendime alırken baya bir araştırdım ettim ama öyle ultra bir bilgim yok.

Yok ya rahatlıkla kullanırsın ama 30 saate kadar düşer bence
PC başından neredeyse kalkmıyorum 30 saat çok az üstüne yarım saatte doluyor 😐 kablolumu kullanıcam

Kablo geldi ancak benim şarj kafası orjinal samsung 45w 2x type c uymuyor şu ana kadar 1 kere taktım zaten.
Bende sizinkinden var plus yani pro modeli var şimdide gözüme Air i kestirdim

PC başından neredeyse kalkmıyorum 30 saat çok az üstüne yarım saatte doluyor 😐 kablolumu kullanıcam
yoo oyuna girmediğin sürece 8k kullanmazsın olur biter.

Herkesin bilgili olduğu bir yer vardır yav :D ben klavye mouseden çok anlamam açıkçası kendime alırken baya bir araştırdım ettim ama öyle ultra bir bilgim yok.
ben mouse anakartı mı ne ona marvel cinematic universe dedim 😐
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam odanı az toplarsın belki 30 dakikada dolar
odam küçük bir yer ve sürekli toplu

Geri