RedDevil98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 207
razer alıyorum ya 750tl için kafa ağrıtmaya gerek yok hakikatenHocam Razer alın önce zaten amazon satıyor denersiniz beğenmezseniz iade edip atk alırsınız.
razer alıyorum ya 750tl için kafa ağrıtmaya gerek yok hakikatenHocam Razer alın önce zaten amazon satıyor denersiniz beğenmezseniz iade edip atk alırsınız.
içinde toz pislik birikmiştir aç temizle yada basınçlı hava yap düzeliyorDa v3 pro var ve scroll sorunu da var. Gayet de normal kullandım ayrıca. Ha çok büyük bir problem değil seri seri aşağı indirirken 5 tık aşağı indiriyor 1 tık yukarı atıyor tekrar bunu da arada bir yapıyor sonra kendine geliyor.
Bende var güzel 8k Hz dongle ile kullanıyorum. Ama ağır mouse sevmiyorsan alınmaz pille çalışıyor çünküRazer Viper V3 HyperSpeed
Buda 2.200₺ bu nasıl arkadaşlar illa pro almaya gerek var mı
Pis kullanmayla alakası yok razer mouseların scrolları kronik sorunlu oluyor.Ya pis pis kullanıyolar sonra kronik sorunlu diyorlar bakma sen. Deathadder kullanıyorum 3-4 senedir suana kadar bir kez olsun problem yapmadı. Simdi Deathadder v3 hyperspeed modeline geçtim.
Kardes pis kullaniyorlar toz dolduruyorlar scroollun altına bozuluyor tabi. Ben temiz kullanıyorum hicbise olmadı. 3 senedirPis kullanmayla alakası yok razer mouseların scrolları kronik sorunlu oluyor.