Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

daha once oem/retail key ile etkinleştirilmiş ise;
eski keyi gir:
tel ile etkinleştirme yada baslat/ slui 4 enter
gelen ekranda 1-9 arasında gruplar, bu gruplarda 7 rakamlı kodlar var.
https://visualsupport.microsoft.com/ gir, talimatlara gore git. kodlarını sıra ile yaz, windows etkinleştirme""donanım degişikligi vs yaptınız mı?" derse hangi tus belirtirse ona tıkla.
keyin kabul ise,
sana soracak;
"bu windows kopyası kaç bilgisayarda kurulu?" deyince 1 tuşla.
sana grup kodları verecek, A-H arası 6 rakamlı.
bunları pc ne gir etkinleştir.
etkinleşti zaten windows ama böyle bir şeyler yapmadım ayarlardan windows etkinleştire bastım sonra sorun gider ordan donanım değişikliği sonra çıktı bir şey onu işaretledim tamam dedim windows etkinleşti dedi

daha once hangi surum vardı?
pro var diye soylemişşsin konuda, oyle hatırlıyorum.
pro kurduguna eminsen ve pro ile etknleştirdiysen, pro kurdugun zaman ssd vs degişiminde gidecegin yol soyledigimdir.
pro ise home etkinleştirmez, home ise pro etkinleştirmez.
daha once seninpc de home/pro etkinleştirilmiş ise yasadıgın sonuc normal.

bende işlemci değiştim aynı sorun bende de oluştu. daha önceden w10 pro kullanıyordum, w11'e yükseltmiştim. işlemci değiştikten sonra tanımıyor şuan oem kodunu. Ne yapmam lazım? Yazılanları denedim çözmedi. Yeni key alacaksam w11 pro retail key önerecek var mı? en uyguna nerden alabilirim?

Windows Lisans dosyasını indirip lisans yapabilirsiniz. Tüm windowsları destekler.

daha once hangi surum vardı?
pro var diye soylemişşsin konuda, oyle hatırlıyorum.
pro kurduguna eminsen ve pro ile etknleştirdiysen, pro kurdugun zaman ssd vs degişiminde gidecegin yol soyledigimdir.
pro ise home etkinleştirmez, home ise pro etkinleştirmez.
daha once seninpc de home/pro etkinleştirilmiş ise yasadıgın sonuc normal.
ben win10 pro kullanıyordum win11 geçmiştim şimdi tekrar pro kurduğumda gelmedi arkadaş win10 homemuş senin ki dedi home kurdum oldu anlamadım bende

Geri