ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA (55.000TL)

Sentrk

80+
Reaksiyon skoru
25

soğutması sağlam üst seviye bir 5070Ti arıyorsanız eğer en iyi seçenek, ben günlerdir indirim kovaladım yakalayamadım 61.000TL ye TUF aldım kaçırdım çok güzel fırsat eğer almasaydım direk alırdım 6.000 kardır, şimdii diyeblirsiniz ucuz değil diye ama bu piyasada nadir bir fiyat bunun soğutması vs. asus tuf dan çok daha iyi, zira rgb severler için tasarımı da öyle.

61 seviyelerinde 5080 alınabiliyorken soğutması üst düzey bile olsa bence tercih 5080 olur gibi. Sadece kendi görüşüm tabi
61 e 5080 ben bulamadım 65'e var şuan benim aldığımda ise 70 civarıydı benim ozaman param max 62 civarıydı zaten bazaen olmayınca 1 lira dahi olmuyo fazladan, arada 3-4 bin fark varken her türlü 5080 giriş seviyesi de olsa.

Biraz üstü 5080, 10 bin TL fazla ödemeye değer mi bilmem ama diğer Zotac var.

Biraz üstü 5080, 10 bin TL fazla ödemeye değer mi bilmem ama diğer Zotac var.
kanka ben iyi soğutma araya dedim, yoksa 40-45 arasına bulursun giriş seviye, ben sff almam bıktım çünkü fan sesinden karta ayar yapmaktan, tak çalıştır olacak bana, ne undervolt uğraşırım ne fan ayarı bu saatten sonra, eski 2070 kartımda çok çektim, ayrıca 60 a 5080 alabilsem alırdım o zaman, artık bunun bir önemide yok geçti gitti bunu tartışmanın manası da yok.

55 çok 5070ti için

Hem 61 bin 5080 fiyatını hemde paraf 15 bin kampanyasını denk getirenler çok şanslı, bence Nisan ayını beklemek lazım aynı kampanyalar için

Hem 61 bin 5080 fiyatını hemde paraf 15 bin kampanyasını denk getirenler çok şanslı, bence Nisan ayını beklemek lazım aynı kampanyalar için
o kampanya çok iyiymiş keşke yakalayabilseydim tam, oda ucuz değil ama tam değeri en azından, ama beklememeyi tercih ettim ben çünkü piyasanın hali çok kötü indirim beklerken zam gelebilir daha fazla, ha ben niye bu kadar rahatım derseniz ben diğer parçaları krizden önce aldım o sebeple 5-10 bin ekran kartı bana şu an toplayanlar kadar fazla koymadı, 2x15 - 32 gb gskill trident z ram almıştım 5800 liraya şu an o ram kim bilir kaç lira kaç aydır bakmadım fiyatlara ssd gene öyle 2tb 990 pro almıştım 5400 e şimdi 15bin olmuş vs.

Ram fiyatları yine artacakmış savaş yüzünden bu sefer, ne alacaksanız şimdi alın Nisanda geç olabilir bile.

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA

bu nasıl model adı tofaş doğan slx süper 1.6 i.e. extra ultra gibi

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAEIU yapsınlar tamam :)

Ram fiyatları yine artacakmış savaş yüzünden bu sefer, ne alacaksanız şimdi alın Nisanda geç olabilir bile.
savaş yüzünden ram artmazda dolar artar oda bize yansır tabi acı acı, ama ekran kartlarına %30 zam gelecek diyorlar yani öyle bir durumda 80-90 a alırsın anca 5070 i bile o sebeple beklemekde fayda görmüyorum, bütçe dahilinde ne alabiliyosan alacaksın şu dönem, ha eğer ben diğer parçaları toplamamış olsam zamanında şu an hiç toplayamazdım neredeyse 1 sene oldu ilk parçayı aldığımdan beri, ekonomi bizi bu noktaya getirdi, ilk sistemimi ben 6bine toplamıştım sıfır 2070 li aşağı yukarı şuan topladığım sistem gibi orta üst düzey, şimdi geldiğimiz hale bak toplam 110bin tuttu sistem 20 katı neredeyse.

savaş yüzünden ram artmazda dolar artar oda bize yansır tabi acı acı, ama ekran kartlarına %30 zam gelecek diyorlar yani öyle bir durumda 80-90 a alırsın anca 5070 i bile o sebeple beklemekde fayda görmüyorum, bütçe dahilinde ne alabiliyosan alacaksın şu dönem, ha eğer ben diğer parçaları toplamamış olsam zamanında şu an hiç toplayamazdım neredeyse 1 sene oldu ilk parçayı aldığımdan beri, ekonomi bizi bu noktaya getirdi, ilk sistemimi ben 6bine toplamıştım sıfır 2070 li aşağı yukarı şuan topladığım sistem gibi orta üst düzey, şimdi geldiğimiz hale bak toplam 110bin tuttu sistem 20 katı neredeyse.
o zamanki gelirinle simdiki gelirini de kiyaslasana brom 😁

Pny x-epic 5070ti oc var elimde. Bu kartı aşırı beğeniyorum. Onu 44 45 e satıp buna geçmek istiyorum aslında ama emin olamıyorum. Sırf görüntü ve +2 yıl için 10 bin fazladan verilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri