ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,672
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro serisi ile tamamen aynı ekran var, ön kamera da tamamen aynı, yeni geniş açı geldi, hızlı şarj ve kablosuz şarj da gelişmiş. en önemlisi ise işlemci farkı; sadece performans değil gündelik kullanımda yarayacak özellikler de geldi işlemci tarafına. uzun ömürlü kullanacağınız bir cihaz
Eğer memnunsanız değiştirmeyin hocam garantisinin bitmesi bence telefon değiştirmek için başlıca bir sebep olmamalı. Kesin değiştirecekseniz ve iphone alacaksanız arkadaşların dediği gibi 17 veya 15-16 pro hariç bir üst modele geçmek çok mantıksız. 17'nin tek olayı 120hz değil, daha iyi batarya, kamera, parlaklık gibi özellikler de var 16'ya kıyasla. Aradaki farka değer mi? Bence ikisi de o fiyatı hak etmiyor 800 dolarlık telefonları 1800 dolara alıyoruz ama 16 alacağıma 17 alırım ya da hiç almam. Bu arada 120hz de düşündüğünüz gibi sadece oyun için değil. Daha önce telefonda 120hz kullandınız mı bilmiyorum ama kullandıktan sonra 60hz kullanası gelmiyor insanın.
Düz 16 modeliyle 17 arasında 17-18k fiyat farkı hocalarım benim telefon üzerine 30k ekleyebilirim ama 50-55k ekleyemem maalesef 40 olsa bir şekilde eklenir ama 50-55k ekleme yapmam gereken senaryo var eğer 13 ten 16 ya geçmem arasında 4070-4070s tarzı fark varsa geçmem ama ciddi fark olacaksa düşüneceğim he alacağım demiyorum ama almayı düşünebilirim amacım fikir alışverişi yapmak16e ve 13 arasında kamera farkı çok belirgin. Buradan çıkarabilirsiniz mantığı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android vs İOS kıyaslaması yapmıyorum çünkü konu sahibi iphoneistiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu özelliklerden dolayı 30 değilde 50-60k verilir mi peki?Pro serisi ile tamamen aynı ekran var, ön kamera da tamamen aynı, yeni geniş açı geldi, hızlı şarj ve kablosuz şarj da gelişmiş. en önemlisi ise işlemci farkı; sadece performans değil gündelik kullanımda yarayacak özellikler de geldi işlemci tarafına. uzun ömürlü kullanacağınız bir cihaz.