Hocam daha iyisi varmidir bunun 250-300₺ bandindaRica ederim güle güle kullanın
Hocam daha iyisi varmidir bunun 250-300₺ bandinda
Hocam arabada kullanmak için şu mcdodo dan sipariş ettim malzeme kalitesi daha iyi duruyor diye ama 1.5m uzun gelir mi sence?Bunlara da bir bakın hepsi iyi ürünler ;
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Mcdodo Ca-3131 65W Pd Type-C To Type-C Şarj Ve Data Kablosu 1.5M, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mcdodo Ca-3131 65W Pd Type-C To Type-C Şarj Ve Data Kablosu 1.5M, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hocam arabada kullanmak için şu mcdodo dan sipariş ettim malzeme kalitesi daha iyi duruyor diye ama 1.5m uzun gelir mi sence?
Yoksa 0.9m Anker den mi alsaydım?
Belkin kablonun fiyatı tekrar 125 TL'ye düşmüş. ihtiyacı olan kaçırmasın.Bunlara da bir bakın hepsi iyi ürünler ;
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Belkin Boost Charge Örgülü USB-C, Hızlı Şarj Cihazı, USB-C Şarj Kablosu, iPhone 16, 15, Samsung Galaxy S24, S23, Pixel, iPad, MacBook, Nintendo ve Daha Fazlası için Hızlı Şarj, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Sizin linke tıklıyorum. 125 TL olan ürüne gidiyor. Ne farkı var?Ayni ürün değil hocam 125 tl olan farklı