Öneri MSI 5070 Gaming Trio vs Zotac 5070 Gaming Solid

Arkadaşlar merhaba. Geçmiş mesajlarımda çok bahsettiğim 5070Ti almaktan vazgeçtim. 1080P monitör kullanıyorum ve 5070 alıp yanına da 1440 monitör yapıştırıp kendi açımdan en ufak hasarla çıkmayı düşünüyorum :D

Mevcut sistemde 7800x3d işlemci ve 3060Ti kart kullanıyorum. Mevcut ekran kartını eski sistemim DDR4 e takıp sistemi elden çıkaracağım ve yeni topladığım DDR5 sistemi 5070 ekran kartı ve yeni 1440 monitör ile tamamlayacağım.

Vatan indirimlerinde ZOTAC GeForce RTX 5070 GAMING SOLID OC ve MSI GeForce RTX 5070 GAMING TRIO OC arasında 3 Bin tl bir fark var. Sizce 3 K için değer mi?
solid oc şuan indirimle gözüküyor 35k solid oc yi al geç sakın 10 k fazla sakın ver çünkü, solid oc nin soğutması kalitesi msi triodan az değil, zotağın bu modeli sff değil gayet sağlam soğutmalı kaçmaz bu fiyata.

solid oc şuan indirimle gözüküyor 35k solid oc yi al geç sakın 10 k fazla sakın ver çünkü, solid oc nin soğutması kalitesi msi triodan az değil, zotağın bu modeli sff değil gayet sağlam soğutmalı kaçmaz bu fiyata.
3k fark var hocam arkadaş siparişi geçti zaten. Yukarda olan fotoğrafa bakmanızı öneririm farkı görmek için.

MSI biraz daha az ısınıyormuş.

Screenshot_1.webp

MSI biraz daha az ısınıyormuş.

Alıntıyı görüntüle

MSi adustan bi 300 400rpm daha az çeviriyor stok olarak hocam onuda kattıgımızda listenin 1. Sırasında

pardon oda indirimdeymiş yani arada fark 3bin lira kar kardır yinede aynı soğutma performansı vericekler çünkü gpu zaten aynı, ama ekosistem yapıyorsa değer 3k ya hazır indirimdeyken.
Gpu aynı diye nasıl aynı soğutma performansını veriyorlar hocam?

Ekler

• Screenshot_20260322_230411_YouTube.webp
    Screenshot_20260322_230411_YouTube.webp
    84.4 KB · Hit: 14
gpu aynı diye değil solid kartların soğutması da iyi sff kart değil solid serisi arada 1-2 derece belki oynar oda bir şey ifade etmiyor.
6 derece fark var hocam

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    34.8 KB · Hit: 13
Geri