Topladığım Sistemin son hali nasıl?

ProArk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Arkadaşlar merhaba sistemi topladım ve 1-2 gün içinde almayı planlıyorum. Parçaları paylaşıyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? Yorumlarsanız sevinirim ve önerileriniz var mı?

Ekran Kartı
Soğutucu( Sıvı soğutma sevmiyorum ve ara ara sistemi başka yerlere taşımak zorundayım.
İşlemci
Ram x2 32 gb alacağım
Kasa
Anakart (Max Wifi modelinide düşünüyorum ama bu bana yeterli geldi. Önerilere açığım burada)
https://www.akakce.com/anakart/en-u...wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1296098998.html
PSU
Monitör

Arkadaşlar alacağım karttan dolayı world kartım var ve çoğu yerde taksit olmadığı için en uygun 6 taksitli bu parçaları buldum. Önerilere açığım. Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba sistemi topladım ve 1-2 gün içinde almayı planlıyorum. Parçaları paylaşıyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? Yorumlarsanız sevinirim ve önerileriniz var mı?

Ekran Kartı
Soğutucu( Sıvı soğutma sevmiyorum ve ara ara sistemi başka yerlere taşımak zorundayım.
İşlemci
Ram x2 32 gb alacağım
Kasa
Anakart (Max Wifi modelinide düşünüyorum ama bu bana yeterli geldi. Önerilere açığım burada)
https://www.akakce.com/anakart/en-u...wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1296098998.html
PSU
Monitör

Arkadaşlar alacağım karttan dolayı world kartım var ve çoğu yerde taksit olmadığı için en uygun 6 taksitli bu parçaları buldum. Önerilere açığım. Teşekkürler.
Valla ben beğendim hocam güle güle kullan seçimler güzel olmuş.

parçalar güzel hocam kasa olarak lianli v100r , ekran kartı da 9070xt bakabilirsiniz

BU SISTEM SATSAM KAÇA GIDER ACABA ?

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core Processor

RAM: 32.0 GB PATRIOT

Depolama (2): SSD - 953.9 GB,SSD - 931.5 GB ADATA ve KINGSTON

Grafik kartı
GPU: NVIDIA GeForce RTX 5080 Zotac

Ekran (2): AORUS FO32U2
Çözünürlük: 3840 x 2160 (önerilen)
Yenileme Hızı: 240 Hz

Arkadaşlar sistem iptal şuan. MSİ tomahawk başka yerde arkadaşlar çok sorunlu dedi ve ekran kartı olarak o seriyi önermiyorlar. Anakart ve ekran kartı değiştireceğim. Şuan onu araştırıyorum. Bilginiz olsun

amazon.com.tr/dp/B0DFQCTYT6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

Arkadaşlar bu iki anakart iyi fiyata geliyor. Hangisini tercih edeyim sizce? Başka şunu al dediğiniz var mı? 600 serisi almayacağım 800 serisi düşünüyorum bu arada.

Ekran Kartı
İşlemci
Ram x2 32 gb alacağım
Kasa
PSU
Monitör

3k ya 1 kuleli soğutucu yerine 2 kulelileri alman daha mantıklı olur onun dışında güzel

3k ya 1 kuleli soğutucu yerine 2 kulelileri alman daha mantıklı olur onun dışında güzel
oda değişti hocam thermaltake soğutucu var onu alacağım ama anakart konusunda kararsın kaldım. Tomahawk serisinde sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ben giriş serisi olduğunu bilmiyordum o yüzden iptal ettim. Gigabayte anakarta yöneldim şuan. B850 ya da uygun olursa x870 olanı 15bin TL alıp geçeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri