❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Al/sat bayram etti.

Yalnız Teknosa olayı olmasın geçmişte gördük Bluetooth hoparlör diye aldık adamlar bize Notebook soğutucu yolladı vatanda bize ram yerine powerbank HDMI kablo şarj aleti vs yollamasin kahkaha tufanı olur tam 😂😂😂

hocam ben de ondan aldım da nasıl biliyor musunuz ilk defa duydum good rami

Bu fiyatlar kazık almayın önceden daha ucuzu aldım düşmesini bekleyin
(!)

Şu an RAM kıtlığı olduğundan ve ihtiyaç sahibi olanlar için çok iyi fırsattı.

1774255528940.webp

Yalnız Teknosa olayı olmasın geçmişte gördük Bluetooth hoparlör diye aldık adamlar bize Notebook soğutucu yolladı vatanda bize ram yerine powerbank HDMI kablo şarj aleti vs yollamasin kahkaha tufanı olur tam 😂😂😂
O zaman 7 ceddinin kulakları çınlar diye düşünüyorum. 😅 iptal daha kafi

aga ya üye olmadan girdim 4-5 kere hemde ama mail gelmedi kaçırdım

O hoparlör olayı tam rezaletti müşteri hizmetleri bile bilmiyordu kutudan ne çıkacağını ama vatanda olmaz gönderirlerse tam gönderirler

O hoparlör olayı tam rezaletti müşteri hizmetleri bile bilmiyordu kutudan ne çıkacağını ama vatanda olmaz gönderirlerse tam gönderirler
Hocam hepsi aynı şeyin laciverti bir bakıma

10kya nasi 64 ram satiyorlar hala anlamadim benim sepetim doluydu baya hepsini cekebilirdim cekseymisim keske forumdaki arkadaslara verirdim. Ama ihtiyâcim olmayanlari sildim silmese miydim dedirtti fiyatlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,833
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri