NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,769
64gb Goodram ddr5hangisini alabildiniz hayırlı olsun ben sadece vatan çalışanları mağazadan almıştır diye düşünüdm![]()
64gb Goodram ddr5hangisini alabildiniz hayırlı olsun ben sadece vatan çalışanları mağazadan almıştır diye düşünüdm![]()
O zaman 7 ceddinin kulakları çınlar diye düşünüyorum.Yalnız Teknosa olayı olmasın geçmişte gördük Bluetooth hoparlör diye aldık adamlar bize Notebook soğutucu yolladı vatanda bize ram yerine powerbank HDMI kablo şarj aleti vs yollamasin kahkaha tufanı olur tam![]()
O hoparlör olayı tam rezaletti müşteri hizmetleri bile bilmiyordu kutudan ne çıkacağını ama vatanda olmaz gönderirlerse tam gönderirlerYalnız Teknosa olayı olmasın geçmişte gördük Bluetooth hoparlör diye aldık adamlar bize Notebook soğutucu yolladı vatanda bize ram yerine powerbank HDMI kablo şarj aleti vs yollamasin kahkaha tufanı olur tam![]()
Vatanda olmaz deme geçen 2tb ssd diye millete 500gb ssd yolladı bu şekilde ekxmksO hoparlör olayı tam rezaletti müşteri hizmetleri bile bilmiyordu kutudan ne çıkacağını ama vatanda olmaz gönderirlerse tam gönderirler
Hocam hepsi aynı şeyin laciverti bir bakımaO hoparlör olayı tam rezaletti müşteri hizmetleri bile bilmiyordu kutudan ne çıkacağını ama vatanda olmaz gönderirlerse tam gönderirler
hocam elinize geçti mi ürün yoksa satın mı aldınız ?64gb Goodram ddr5