01 King Arthur
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
Hocam bunu bende gordum de ddr4 diye iplemedim pek diger ddr5 leri 15 gece paylasti whatsapptaAlıntıyı görüntüle
saate bak hocam
Hocam bunu bende gordum de ddr4 diye iplemedim pek diger ddr5 leri 15 gece paylasti whatsapptaAlıntıyı görüntüle
saate bak hocam
Heralde 3 kere yanlis nasil girebildim tüm ramleri kacirdim. Hep tarih hatasi verdimaximumla aldım
Soru kısmında var denilmiş hocam baya soran olmuş da gerçi önemi yok ortada kaldı siparişyalnız bu ramde expo yok xmp var
Abi ciddiyse çıldırırımmm yaAlıntıyı görüntüle
Alanlar var.
Hadi buyurAlıntıyı görüntüle
Alanlar var.
mediamarkt değil miydi hocam o? yanlışınız olmasınGeçen millete yanlış ssd yolladı. 2tb e100 çektiler konusu var hatta 500gb e100 yollamış herkese millet geri iade etti
Keske magazaya verseydim..Alıntıyı görüntüle
Alanlar var.
ben bunu görünce direkt diğer ramlere baktımHocam bunu bende gordum de ddr4 diye iplemedim pek diger ddr5 leri 15 gece paylasti whatsappta
Hocam bide kaplan galiba tg den basliyor, Ilk tg sonra wp sonra insta diye gidiyo ben tg de yokum ondan da olabilir.ben bunu görünce direkt diğer ramlere baktımhesabın şifresini unutmuşum sıfırlayıp alana kadar 11 16 oldu
![]()
öyle mi diyosunmediamarkt değil miydi hocam o? yanlışınız olmasın
koşarak olay mahallinden uzaklaşın hocam peşinizden iptal diye koşmasınlarAlıntıyı görüntüle
Alanlar var.