Dediğim gibi doğru veya yanlıştır bilmiyorum ve özellikle belirttim bunu, sadece paylaşmak istedim üzerine tartışırız diye.Vatanı arayanları tespit ettiriyorum onlar özellikle iptal olacak kalanlara yollanacak merak etmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen kankaaa
Hocam ben de hukuk okuyorum konudaki olay thh ye geldiginde ilinizdeki heyete bagli olarak degisiyor herkes vatanin bagli oldugu heyete de toplu dava acilabilir tabii ki fakat mevzu fiyat hatasindan cok egerki iptal ederlerse dikkat cekmek olarak gozukuyor. Haksiz rekabet hukumleri bile uygulanir mahkeme uygun gorurse. Bi urunun fiyati yanlis girilse maddi hatadan dolayi reddedilir talepleriniz fakat bu herifler koskoca bi sayfayi yanlis girmisler yuzlerce urunu.Bir yakınımdan şöyle bir bilgi geldi, ne kadar doğru ne kadar yanlıştır bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüle
Yakını:Bir yakınımdan şöyle bir bilgi geldi, ne kadar doğru ne kadar yanlıştır bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüle
Alan arkadaşlara hayırlı olsun .globaldede fiyatların ucdugunu düşünürsek çok iyi cidden.neredeyse 400 500 dolarlık bi fiyat farkı var dediğiniz mantıklı olabilir 1 2 tane alanda vardır belki 20 30 tane artık sistem kaç tane ekletiyosa öyle alanda.Müşteri hizmetlerine sordum arkadaşlar ürünü stokcular alıp fahiş fiyata satmasinlar diye ayıklama usulu yapıyorlarmış haksız kazanç muhabbetinden dolayı yetkililer inceleyip onayliyormus ürünleri bilginiz olsun 1 ürün den fazla alım varsa şüpheli kabul edilip komple iptal ediliyormuş bilginize
Bence de iptal gelecek ama konuyu okurken ben çok eğlendim çok sinirlenmişler dgfkjdfjkfd gelirse ayrı güzel olur43 sayfa ney laiptal gelir muhtemelen gelmezse alanlara hayırlı olsun
Vatan 2 adetten fazla üstü alımlar için iptal hakkını saklı tutar diyordu bize gelse de sana gelmez.Alıntıyı görüntüle
herkese yollasalar bile benimkini iptal edecekler gibi e:QWe.QWRFKPWENFGUOJWRENFKIMELŞ
Arkadaşlar 5 dakika bekleyin bir şey atıcam inşallahBence de iptal gelecek ama konuyu okurken ben çok eğlendim çok sinirlenmişler dgfkjdfjkfd gelirse ayrı güzel olur