ondan değil fatura düzenleme ayağına iptal etmesinler diyeses etma gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır
ondan değil fatura düzenleme ayağına iptal etmesinler diyeses etma gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır
Beyler kargo gelse bile sevinmeyin vatan ekibi evinize gelip geri çağırma yapıp zorla alacak ramleri. kaynak: YanıkSet
SunSet iksir golemi oynadığı için iptal olmamış.Alıntıyı görüntüle
Bende bunu almıştım indirimden iptal olmadı neden?
birinin ihtiyacı olabilirAlıntıyı görüntüle
bunu sunset kendi mülküne aldı daha da yanmak içinAlıntıyı görüntüle
ramleri sökmeden anakartı alıp gidiyorlarmış direkt kanım donduBeyler kargo gelse bile sevinmeyin vatan ekibi evinize gelip geri çağırma yapıp zorla alacak ramleri. kaynak: YanıkSet
kanı donmayan bizden değildirramleri sökmeden anakartı alıp gidiyorlarmış direkt kanım dondu
12 den beri kargoya teslimatı bekleniyor yazıyor 16x2 ddr4 almıştım16x2 DDR4 onaylandı. kargoya verilen var mı?
Donum kandıramleri sökmeden anakartı alıp gidiyorlarmış direkt kanım dondu
Beyler kargo gelse bile sevinmeyin vatan ekibi evinize gelip geri çağırma yapıp zorla alacak ramleri. kaynak: YanıkSet
benim arkadaşın pcyi komple almışlarramleri sökmeden anakartı alıp gidiyorlarmış direkt kanım dondu
ramleri bırakıp sistemi alıyorlarmış ceza olarak kanım dondu ek olarak göt yanığı kremi veriyorlarmışramleri sökmeden anakartı alıp gidiyorlarmış direkt kanım dondu