Sizin özelinizde demiyorum insan çok açgözlü yaYav rgbli denk getirenleri görünce kendi aldığımdan soğuyorum
Sizin özelinizde demiyorum insan çok açgözlü yaYav rgbli denk getirenleri görünce kendi aldığımdan soğuyorum
2.el 5 aylık ramlere 15500 bayıldım geçen ay imzamdakilere ya ben napayım yarı fiyatına daha iyisini aldım bu aydaYav rgbli denk getirenleri görünce kendi aldığımdan soğuyorum
Zor iş cl46 çalışır, olmadık yerde hata verir.corsair 5600mhz cl36 ramle bu indirimdeki xpg 5600mhz cl46 ram uyumlu çalışır mı
sen iptal ettin..Valal şöle diyim 32 gb 7 8e gitti böle bi fırsatı görme şansınız sonraki 2 yılda yoktur bence jdkdkd alamadık gg
İkisinide 5200de falan çalıştırsam kurtarmaz mı hocamZor iş cl46 çalışır, olmadık yerde hata verir.
Ben 12 bin TL'ye almak istemedim 7-8e almışken insanlar, elimde de 32 var farklı kit yani al-satçı da değilim işime yaramadı. beyazx istiyordumsen iptal ettin..
12 bine 64gb vardı 32 varsa alınmaz zaten de siz kaçlık almıştınız?Ben 12 bin TL'ye almak istemedim 7-8e almışken insanlar, elimde de 32 var farklı kit yani al-satçı da değilim işime yaramadı. beyazx istiyordum
sen iptal ettin..
32 işte tridentz12 bine 64gb vardı 32 varsa alınmaz zaten de siz kaçlık almıştınız?
XPG kaça düşmüştü kiAlıntıyı görüntüle
Bunu istiyordum ben malesef yetişemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
32 işte tridentz