❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sanmam 22K 9070 27K 9070XT 34K 5070 Ti sattı o günden sonra hiç o kadar olmadı fiyat en basiti.
9070 I max 25 e bulabildim 2.el 9070xt nitro+ ise 32 k ya bulabildim 2.el şuan

Vatan sattı yazdığım fiyata nitro 31kdı sıfır
Evet o günü son dakikasını yakaladım 9060xt 3 fanlı 16 k ya almıştım bi onların stoğu kalmıştı çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatandan beyaz xfx 30.4k alaydın ya
Ne zaman %20 indirimini diyorsun dimi ben onu akşam yakaladım indirim 11-12 de başlamış tüm stoklar hunharca emilmişti bana denk gelen sadece 9060xt 3 fanlı xfx swft oldu 🥲😂 ben indirimin olduğunu akşam 18.30 dan sonra gördüm 🥲

15 e imzamdakini vereyim
Ben kullanmaya bakıyorum millet aç gözlülükten 8 tane sipariş vermiş Allah akıl fikir versin 2 tane alana lafım gene yok 1 kullan 1 sat da yani sadece satmaya alanları bilmiyorum

Ben kullanmaya bakıyorum millet aç gözlülükten 8 tane sipariş vermiş Allah akıl fikir versin 2 tane alana lafım gene yok 1 kullan 1 sat da yani sadece satmaya alanları bilmiyorum
Valla son anda sayfadan beni attı diye ve adresim eski adres kaldı diye zaman kaybettim 2x48liği ve 2x32GB yi kaçırdım ama telafi olarak bunu aldım https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...-ddr5-6400mhz-cl32-1-4v-rgb-dual-kit-ram.html ama expo yok sanırım %50 ihtimal ya var ya yok aslında bunuda kaçırdım 🥲 adres girerken ama nasıl olduysa mağaza stok gözüküyordu tekrar baktığımda sepete ekliydi ödemeye devam ettim onaylandı kargoya verilecek şimdi 😂

Sistemim vardı. Ram eksikti. Satacağım sisteme ram sorununu hallettik. Vatana teşekkür etmek lazım. Hakkını yemeyelim.
Ben aç gözlülük yapmadım.
2 tane sepete attım. Biri gönderilecek. Kargo teslimata hazır diyor.
Vatan ta ta ta ta oldu bu sefer.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri