🔥İndirim Sapphire RX9070 Pure 🔥31.499₺

Dilini düzelt burası babanın çiftliği değil. Ayrıca 30k ya aldım ne fazla parası😂 kiminle konuştuğunu bilmeden çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun yaşın kadar senedir bu sektördeyim.
Fazla kafaya takmaya gerek yok bunun gibi adamları hocam üsluba bak ya sen kimsin dayı yani bizimle böyle konuşuyorsun biz senin askerlik arkadaşın mıyız ? Farklı fikirlerimiz olamaz mı senle aynı şekilde düşünmek zorunda mıyız ? Bunun gibi adamlardan hiçbir şey olmaz gerçekten...

Fazla kafaya takmaya gerek yok bunun gibi adamları hocam üsluba bak ya sen kimsin dayı yani bizimle böyle konuşuyorsun biz senin askerlik arkadaşın mıyız ? Farklı fikirlerimiz olamaz mı senle aynı şekilde düşünmek zorunda mıyız ? Bunun gibi adamlardan hiçbir şey olmaz gerçekten...
Bide demiş bilinçli bilinçsiz yorum yapıyor kimse sizin elinize düşmesin falan😂 piyasadaki kartların %90ı elimden geçti sen elindeki karta bakıp değerlendiriyorsun ben hepsine kendim bakıp değerlendiriyorum cürrete bak adamdaki.

bu model 2700mhz / 245w en hızlı 9070 modeli daha yükseği yok nitro ile aynı.

soğutmasına gelirsek %100 yük altında 53 dereceyi geçmiyor çünkü üretici xt pure(317w) modeli ile aynı soğutucuyu kullanmış.

zaten xt ile non xt arasında %12 fark varken bu model standart tbp ve mhz li 9070 pulse reaper gib i modellere göre %6 daha performanslı.

ne yazık ki forumların kötü yanıda bu, her önüne gelen bilnçli bilinçsiz yorum yapıyor... Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
Adam doğrusu neyse onu yazmış, yetmemiş.
Grafiğini atmış ve watt degerleriyle açıklamış, yine yetmemiş.
Hala gelmiş bunlar fasa fiso giriş seviye diyor.
Neye göre giriş seviye l*n? Gözüne göre mi?
İşkembeden sallayan cahil sincabın cesaretine bak sen.
Adam bilgilendirmeye çalışıyor ama Cro magnon olduğu için mağaradan çıkmaya ne mecali ne beyni ne de vakti var.
Sabırlı bile davranmış okurken ben sinirlendim.
Eskiden utanır sıkılır bilen var mı diye sorarlardı artık utanmıyorlarda. Bunların önerisine bakıp çöp almayın sakın.

Adam bilgilendirmeye çalışıyor ama Cro magnon olduğu için mağaradan çıkmaya ne mecali ne beyni ne de vakti var.
Eskiden utanır sıkılır bilen var mı diye sorarlardı artık utanmıyorlarda. Bunların önerisine bakıp çöp almayın sakın.
Ya stock wattı karşılaştıran kaç zeki arkadaşsınız siz bu wattta performansta 3 saniyelik ayarla nitro+ dahil hepsini aynı seviyeye getirebileceğiniz şeyler. Pure modeli asla üst seviye bir kart değildir tartışmaya gerek bile yok. Çok seviyorsanız xt modelinde nitro+ ile aynı paraya satılıyor onu alabilirsiniz üst seviye ya😂 gözüme göre diyorum ayrıca soğutmada düz rogla tuf arasında aman aman fark mı var? (Astralden bahsetmiyorum) ama biri top tier biri orta seviye neden tasarımdan kutu içeriğinden vs vs. Bomboş bir kart soğutması hariç.
Edit: soğutma olarakta çekirdekte iyi sadece hotspot vrm bellek vs sıcaklıklarında segment rakiplerinden bir ton geride

Son düzenleme:

Bendene var 9060xt pulse var hocam dediğiniz gibi soğutma performansı çok güzel ama giriş seviye iyi bir kart modeli olduğunu düşünüyorum. Ama 34-35 bazen 30k civarına 9070xt gelirken bu fiyata 9070 alınmaz hadi nitro olsa neyse diyelim.
Üsteki mesajında olayı açıkladım hala boş boş konuşuyorsunuz sıkıntılarınız mı var birader sizin ? Ben pulse olarak gördüm başlığı ona göre yorumladım. Sonradan pure olduğunu gördüm, Purede orta- giriş seviye bir karttır ve bu parayı kesinlikle hak etmez hakaretlerini aynen sana iade ediyorum harbi çok boş adamsınız.

Buz gibi fırsat

Ekler

• 1000125158.webp
    1000125158.webp
    87.8 KB · Hit: 37
Buralar yangın yerine dönmüş 🤐

frekansı oyundan oyuna değişiyor genelde 2800 mhz ile 3000 mhz arası hep. Kendi yazılımı olan trixx ile o.c. ya da silent moda alınıyor ama ben hiç dokunmadım yazılım fabrika çıkışlı. Alacak olan olursa eğer kart çok kalın ve kaba bu kart yüzünden geçen sene kasamıda değiştirmiştim uzunluğundan dolayı bitfenix nova mesh se kasaya sığmamıştı.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    139.1 KB · Hit: 19
  • 22.webp
    22.webp
    259.4 KB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101