🔥İndirim Thermalright Frozen Magic 360 ARGB V2 Sıvı Soğutucu 🔥3.477₺ ( DİP FİYAT )

ben de bu sıralar sıvı soğutucu arayışındayım yok mu şöyle 3 bin bandına 3 fanlı güzel sıvı soğutucu fırsat alalım
kardesım guzel kafalar mı yasıyorsun adama tmıs ıste 3400 lıraya sogutuc mıs gıbı halen daha arayıs ıcındeyım dıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacak arkadaslara ürün KUTUSUZ BULK ÜRÜN

asus prime lc 360 almıstım kötü mü alısveris yaptım o zaman 4300 e almistim
Bende 4k ya almıştım 9700x için çok güzel soğutuyordu bios dan silint mod almıştım birde pompa ile beraber 6 yıl garantide cabası iyidir yani pişman etmez .

Araştırırken bunları bulmuştum, thermalright iyi diyolardı.
Beyaz olması lazım sistemim beyaz

kardesım guzel kafalar mı yasıyorsun adama tmıs ıste 3400 lıraya sogutuc mıs gıbı halen daha arayıs ıcındeyım dıyorsun

alacak arkadaslara ürün KUTUSUZ BULK ÜRÜN

Canımın içi beyaz lazım siyah değil tam detay vermemişim hata ben de bir de soğutucunun iyi olup olmadığını bilmiyorum siyah sistemi olan varsa buyursun alsın

Beyaz olması lazım sistemim beyaz

Canımın içi beyaz lazım siyah değil tam detay vermemişim hata ben de bir de soğutucunun iyi olup olmadığını bilmiyorum siyah sistemi olan varsa buyursun alsın
Kutusuz olması sorun olmazsa

inceleme bulamadım ama kullananlar boşta 35-40 derece, oyunlarda 60-70 derece filan yazmışlar
Aldım bile hocam bir tane siteden okudum gayet hoşuma gitti 3000e 3 fanlı adı bilindik soğutucu bulmak zor geldiğinden kaçırmadan almak istedim benim kasa akvaryum umarım çok soğuk tutmaz gelince kurulumunu yapar atarım aksilik çıkmazsa değerleriyle birlikte

Geri