- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam samimiyetine dayanarak bi soru sormak istiyorum bu vatan ram furyasında 2. ellerden temiz ram alcağım 5600 mhz ram alınır mı? cl46 sanıırım geçenlerde cl30 alın demiştiniz makarası nedir
hocam samimiyetine dayanarak bi soru sormak istiyorum bu vatan ram furyasında 2. ellerden temiz ram alcağım 5600 mhz ram alınır mı? cl46 sanıırım geçenlerde cl30 alın demiştiniz makarası nedir
Ben ram hakkında yorum yaptığımı hatırlamıyorum ancak cl46 5600mhz ddr5 te olabilecek en kötü senaryolardan olabilir cl 36dan yukarı çok çıkmayınhocam samimiyetine dayanarak bi soru sormak istiyorum bu vatan ram furyasında 2. ellerden temiz ram alcağım 5600 mhz ram alınır mı? cl46 sanıırım geçenlerde cl30 alın demiştiniz makarası nedir
çok fazla forumda konu açtım yeni sistemlere aşina değildim karıştırmış olabilirim 5600 mhz ile 6000 mhz arasındaki fark çok absürtmü pekiBen ram hakkında yorum yaptığımı hatırlamıyorum ancak cl46 5600mhz ddr5 te olabilecek en kötü senaryolardan olabilir cl 36dan yukarı çok çıkmayın
MAnyak wow fark yok ama cl46 ile cl30 arasında varçok fazla forumda konu açtım yeni sistemlere aşina değildim karıştırmış olabilirim 5600 mhz ile 6000 mhz arasındaki fark çok absürtmü peki
tamamdır hocam teşekkür ederimMAnyak wow fark yok ama cl46 ile cl30 arasında var