Eos pro 2s şahsi olarak daha mantıklı. Jiroskop + dolu kutu içeriği.Aklımda model olarak 8Bitdo Ultimate 2C var önerileriniz neler alınır mı bu model yoksa şuna da bir bak dediğiniz var mı
Olabilir bilmiyorum 2cden iyi ancak bu3k çok ama hocam bütçeyi bir tık zorlar gibi var mıdır bir muadili
Wraithden bulabilirsinAklımda model olarak 8Bitdo Ultimate 2C var önerileriniz neler alınır mı bu model yoksa şuna da bir bak dediğiniz var mı
oraya bakınıyorum da hocam hiç bilmediğim markalar gamepad sektörüne de hakim değilim bilen birinden tavsiye almak daha doğru geliyor bana ama netten ne kadar doğru karar verilir bilmiyorum ele alıp denemek lazım aslında da zor işWraithden bulabilirsin
Hocam gerçekten pişman olmazsınız benim tavsiyem wraith veya klassegear bu iki marka fiyat performans için çok güzel ürünler sunuyor gerçekten çok kalitelileroraya bakınıyorum da hocam hiç bilmediğim markalar gamepad sektörüne de hakim değilim bilen birinden tavsiye almak daha doğru geliyor bana ama netten ne kadar doğru karar verilir bilmiyorum ele alıp denemek lazım aslında da zor iş