2k bandında alınabilecek en iyi gamepad ?

Eyisha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,126
Aklımda model olarak 8Bitdo Ultimate 2C var önerileriniz neler alınır mı bu model yoksa şuna da bir bak dediğiniz var mı

biraz daha bekleyip paran olunca xbox controller alsan daha iyi değil mi, ben taksitli almıştım çokça memnunum titreşim özelliği olması ayrı bir hava katıyor oyunlara.

XBOX gamepad den daha kaliteli bu fiyatına göre bence en iyisi TR de.

Aklımda model olarak 8Bitdo Ultimate 2C var önerileriniz neler alınır mı bu model yoksa şuna da bir bak dediğiniz var mı
Eos pro 2s şahsi olarak daha mantıklı. Jiroskop + dolu kutu içeriği.

Biraz bütceyi zorlayıp gamesir nova lite 2 alın

Wraithden bulabilirsin
oraya bakınıyorum da hocam hiç bilmediğim markalar gamepad sektörüne de hakim değilim bilen birinden tavsiye almak daha doğru geliyor bana ama netten ne kadar doğru karar verilir bilmiyorum ele alıp denemek lazım aslında da zor iş

oraya bakınıyorum da hocam hiç bilmediğim markalar gamepad sektörüne de hakim değilim bilen birinden tavsiye almak daha doğru geliyor bana ama netten ne kadar doğru karar verilir bilmiyorum ele alıp denemek lazım aslında da zor iş
Hocam gerçekten pişman olmazsınız benim tavsiyem wraith veya klassegear bu iki marka fiyat performans için çok güzel ürünler sunuyor gerçekten çok kaliteliler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,476
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri