96 mı onay bekliyor hocam sende?64gb earşiv faturası geldi maile öteki onaylandıda kaldı 96 olan
96 mı onay bekliyor hocam sende?
Müşteri hizmetleri sistemden iptale düştüğünü gördüğünü söylediBu 2 siparişim iptal edildi arkadaşlar
En üstteki kargoya teslimatı bekleniyor diyor. İptale düşenleri keşke yine aynı fiyattan koysalar.Bu 2 siparişim iptal edildi arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müşteri hizmetleri sistemden iptale düştüğünü gördüğünü söyledi
Ben de az önce onay bekleyen bi siparişim için aradım, bugün fatura kesilir dedi ama çok güven verici cevap değildi bakalım. Geçmiş olsun hocam.Bu 2 siparişim iptal edildi arkadaşlar
O keşke bir defa olur ancakEn üstteki kargoya teslimatı bekleniyor diyor. İptale düşenleri keşke yine aynı fiyattan koysalar.
GSKILL benimde iptal ettiler hocam.Size hangisini göndereceklerBu 2 siparişim iptal edildi arkadaşlar
Bana müşteri hizmetleri sistemden fiyat kontrol listesinde takibe alındığını ve iptal edildiğini ama iptalin henüz kullanıcı arayüzüne yansımadığını söylediBen de az önce onay bekleyen bi siparişim için aradım, bugün fatura kesilir dedi ama çok güven verici cevap değildi bakalım. Geçmiş olsun hocam.
Hayır arayıp neden adamları uyandırıyorsunuz anlamıyorum azıcık sabırlı olun ne olup olmadığı belli olur zaten.Bana müşteri hizmetleri sistemden fiyat kontrol listesinde takibe alındığını ve iptal edildiğini ama iptalin henüz kullanıcı arayüzüne yansımadığını söyledi
Şu gskill harbiden bedavaymışBu 2 siparişim iptal edildi arkadaşlar
Zaten onaylayan müşteri hizmetleri değil ki, merkeze bilgi sağlasa buna gerçekten ihtiyaç var mı? İptaller müşteri hizmetlerinden gelen dönüşlerle mi yapılıyor? Merkez zaten bütün siparişleri görüyor iptal listesini çoktan hazırlamışlardırHayır arayıp neden adamları uyandırıyorsunuz anlamıyorum azıcık sabırlı olun ne olup olmadığı belli olur zaten.
Ben sadece onay aşamasında kaldı kontrol eder misiniz deyip detay vermedimHayır arayıp neden adamları uyandırıyorsunuz anlamıyorum azıcık sabırlı olun ne olup olmadığı belli olur zaten.
Bende şimdi şöyle bi gelişme oldu. Onay aşamasında olan şu iptal edildi.Ben sadece onay aşamasında kaldı kontrol eder misiniz deyip detay vermedimÇünkü çok fazla kişi de yok onay aşamasında kalan. Genelde iptal veya onaylandı olarak duruyor.