1-2 Saat Girip Kafa Dağıtmalık Oyun Önerisi.

Aslında ikinizde haklısınız ama sakin sakin derken biraz daha anlık aksiyon almamı gerektirmeyen oyunlardan bahsediyordum yoksa bir olaya kafa da patlatabilirim ya da sadece etrafta dolaşıp etrafıda keşfedebilirim. Ayrıca tavsiyeler için teşekkür ederim
Öyle bir oyun bulmak zor senin gidip dümdüz simülasyon oynaman lazım oyunu oyun yapan şey anlık gerektirdiği amaç ve aksiyonlarıdır zaten.

Başlıkta da yazdığım gibi 1-2 saat girip kafa dağıtabileceğim oyunlar arıyorum. Şuanlık tercihim biraz daha sakin sakin oynayabileceğim oyunlar o yüzden o tarz oyunlar önerirseniz mutlu olurum.
megabonk

İşte sorun şurada Stardew yaylanırsan sana bir şey de sunmuyor. Çok yetersiz içeriği var. Dediğim gibi sonradan çıkan veya daha önceden çıkmış iyi alternatifleri var.

Stardew'in alternatifi olarak atmıyorum, benim mesela chill anlayışım bu.

Adayı yandaş inşaatçılardan kurtarmak adına imza topluyor. Bu sırada etraftaki kuş vb. fotoğraflarını çekiyor. Tabii bu oyunların da en büyük sorunu movement, çoğu zaman aynı yeri, hantal ve yavaşça koşuyorsun. Elbette bitirmek için uğraşmana gerek yok, ama harita biraz kısıtlı. Bu biraz daha proje odaklı bir oyun, satın alınca dünyada ağaçlandırma çalışması ihtiyacı olan bir yere fidan dikiyorlar mesela. Böyle oyunlar da var. TAbii bu herkese gitmeyebilir, bazı kişiler yaşımın adamı olmalıyımı çok kafaya takıyor.
Stardew'in en iyi alternatifi graveyard keeper kesinlikle çok severim ama stardew den iyi değil. Sen bence stardewi oynamamışsın veya sana hitap eden bir oyun değil , stardew'in sana sunduğu tonlarca şey var , en dandik karakterin bile aşırı derin ve merak uyandırıcı hikayesi var. İster çiftçi ol , ister balık tut , ister madende takıl veya istersen bunların hepsini aynı anda yap.

Öyle bir oyun bulmak zor senin gidip dümdüz simülasyon oynaman lazım oyunu oyun yapan şey anlık gerektirdiği amaç ve aksiyonlarıdır zaten.
anlık aksiyondan kastım vurdum kırdım parçaladım tarzı değil de biraz daha taktiksel yaklaşabileceğim oyun tarzlarıydı veya diğer arkadaşın dediği gibi chill chill takılabileceğim oyunlardı yanlış ifade etmiş olabilirim kendimi kusura bakma

anlık aksiyondan kastım vurdum kırdım parçaladım tarzı değil de biraz daha taktiksel yaklaşabileceğim oyun tarzlarıydı yanlış ifade etmiş olabilirim kendimi kusura bakma
Yok benim demek istediğim de tam olarak o ve ne kusuru sıkıntı yok. O zaman rimworldu ele , oxygeni ele. Diğer oyunları inceleyebilirsin benim önerim stardew valley.

Geri