❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İptal olan siparişler için thh bir şey yapıyormu acaba bilen varmı
Sadece tek sipariş verdin ve iptal olduysa bir nebze anlarım ama birden fazla sipariş verdiğin için diğerleri iptal olduysa bence thh ye gitmeyin derim benim de iki set aldığım teke düşürüldü hiç sorun değil onu bile göndermeleri değerli
Bir de vatan sadece göndermedi stoğu biten arkadaşlara muadillerini dahi iyi göndermiş tebrik etmek lazım hem de savaş ve çip krizi ortamında

Son düzenleme:
ÖNEMLİ!!! anlık bildiriyorum iptal edilen kişiler mail atın sizi geri arayıp aynı fiyattan size tekrar satış yapıyorlar bilginize!!!!!!

Sadece tek sipariş verdin ve iptal olduysa bir nebze anlarım ama birden fazla sipariş verdiğin için diğerleri iptal olduysa bence thh ye gitmeyin derim benim de iki set aldığım teke düşürüldü hiç sorun değil onu bile göndermeleri değerli.
Bir de batan sadece göndermedi stoğu biten arkadaşlara muadillerini dahi iyi göndermiş tebrik etmek lazım hem de savaş ve çip krizi ortamında
Vatan değilya gece incehesap yanlış fiyatlama yaptı uğraşasım geldi tek üründü bir şey yapabilirmiyin? Vaktim bol

Sadece tek sipariş verdin ve iptal olduysa bir nebze anlarım ama birden fazla sipariş verdiğin için diğerleri iptal olduysa bence thh ye gitmeyin derim benim de iki set aldığım teke düşürüldü hiç sorun değil onu bile göndermeleri değerli
Bir de batan sadece göndermedi stoğu biten arkadaşlara muadillerini dahi iyi göndermiş tebrik etmek lazım hem de savaş ve çip krizi ortamında
Benim onayda kaldı ama stok yok diyor sizce mail atııymı bekliyimi

mail at sen 96 lık yakalamışsın bir de ben attım 2 aldığımın 1 i iptal edildi 2 den fazlasına iptal hakkı yazmıssınız iptal edileni geri istiyorum diye aradılar ve aynı fiyattan sattılar bence yapın çok değerli 96gb lık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri