bysalihidriscan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 187
Bende 64 lugu aldım hala kargolanmadı faturada kesildideTrident z5 64'lüğü.
Bende 64 lugu aldım hala kargolanmadı faturada kesildideTrident z5 64'lüğü.
Sadece tek sipariş verdin ve iptal olduysa bir nebze anlarım ama birden fazla sipariş verdiğin için diğerleri iptal olduysa bence thh ye gitmeyin derim benim de iki set aldığım teke düşürüldü hiç sorun değil onu bile göndermeleri değerliİptal olan siparişler için thh bir şey yapıyormu acaba bilen varmı
Vatan değilya gece incehesap yanlış fiyatlama yaptı uğraşasım geldi tek üründü bir şey yapabilirmiyin? Vaktim bolSadece tek sipariş verdin ve iptal olduysa bir nebze anlarım ama birden fazla sipariş verdiğin için diğerleri iptal olduysa bence thh ye gitmeyin derim benim de iki set aldığım teke düşürüldü hiç sorun değil onu bile göndermeleri değerli.
Bir de batan sadece göndermedi stoğu biten arkadaşlara muadillerini dahi iyi göndermiş tebrik etmek lazım hem de savaş ve çip krizi ortamında
Hangi model hocamAz önce sahibinden üzerinden biri ile yazıştım 2*16 32GB'yi 10K'ya çözdüm. Böyle insanlar da var ticaret bilmeyen aç gözlülerde. Allah ıslah etsin.
Benim onayda kaldı ama stok yok diyor sizce mail atııymı bekliyimiSadece tek sipariş verdin ve iptal olduysa bir nebze anlarım ama birden fazla sipariş verdiğin için diğerleri iptal olduysa bence thh ye gitmeyin derim benim de iki set aldığım teke düşürüldü hiç sorun değil onu bile göndermeleri değerli
Bir de batan sadece göndermedi stoğu biten arkadaşlara muadillerini dahi iyi göndermiş tebrik etmek lazım hem de savaş ve çip krizi ortamında
Bekle eğer o ürünü gönderemiyorlarsa alternatif ürün sunacaklarBenim onayda kaldı ama stok yok diyor sizce mail atııymı bekliyimi
mail at sen 96 lık yakalamışsın bir de ben attım 2 aldığımın 1 i iptal edildi 2 den fazlasına iptal hakkı yazmıssınız iptal edileni geri istiyorum diye aradılar ve aynı fiyattan sattılar bence yapın çok değerli 96gb lıkSadece tek sipariş verdin ve iptal olduysa bir nebze anlarım ama birden fazla sipariş verdiğin için diğerleri iptal olduysa bence thh ye gitmeyin derim benim de iki set aldığım teke düşürüldü hiç sorun değil onu bile göndermeleri değerli
Abi bu indirimin üstü yok da alanlar fırsatçılar ihtiyacı olan çok az insan almış.Allah kampanyayı yapandan, konu sahibinden ve Donanım Arşivi Forum’da razı olsun. Bu indirimin bir üstü yok.
Ama sen alsan ihtiyacın yoksa satmayacak mıydın yastık altı mı yapacaktın?Abi bu indirimin üstü yok da alanlar fırsatçılar ihtiyacı olan çok az insan almış.
Umarım kullanacak arkadaşlar almıştır daha çokAbi bu indirimin üstü yok da alanlar fırsatçılar ihtiyacı olan çok az insan almış.
Siz de onlar kadar çevik olun…Abi bu indirimin üstü yok da alanlar fırsatçılar ihtiyacı olan çok az insan almış.