Honeywell PTM7950 Nasıl alınır

pLowstone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Arkadaşlar güncel bulamıyorum alan var mı yakın zamanda güvenilir bir yer?

Çok teşekkürler her konuya yardım ediyorsun genelde en iyisi bu işse bunu alacağım çünkü laptop 98 falan görüyor delirtti beni
Hiç fark yok. Hem honeywell hem heilos kullandım aynı ürün.

WhatsApp Image 2026-03-19 at 20.29.46.webp

Valla ben de aldım şimdi attarım kenara. Geçen bittiğinde 8-9 ay stok gelmemişti.
Çok mantıklı ben de alırım birden fazla fakat bir şey soracağım bu satıcı arkadaş trendyol da cpu gpu yerine geçmez diye söylemiş ama bu termal macun yerine önerilen ürün olarak geçmiyor mu zaten? bide bu faz değişimli değilmiş galiba

Çok mantıklı ben de alırım birden fazla fakat bir şey soracağım bu satıcı arkadaş trendyol da cpu gpu yerine geçmez diye söylemiş ama bu termal macun yerine önerilen ürün olarak geçmiyor mu zaten? bide bu faz değişimli değilmiş galiba
O ne demek anlamadım ama ürün faz değişimli. Alıp istediğin yerde kullanabilirsin. Ben notebook ve ekran kartımda kullandım.

O ne demek anlamadım ama ürün faz değişimli. Alıp istediğin yerde kullanabilirsin. Ben notebook ve ekran kartımda kullandım.
Yok ben de öyle biliyorum çünkü sen de aynı ürün demiştin ptm9750 ile nerdeyse diye Fakat öyle yazınca şaşırdım bi neyse alıyorum zaten :D

Geri