IPhone 16 alınır mı??

Orası öyle ama şu ara kim ciddi bir geliştirme yapıyor ki? Mesela S24 ile S25 arasında işlemci hariç fark yok neredeyse, S26 çıktı mesela onun işlemci farkı bile şüpheli her şey yine aynı.

İkinci el Pro düşününce mantıklı ama herkes o topa girmek istemez ben bu kadar pahalı cihazlar alırken ikinci el sürecine güvenemem mesela, bir de 2 yıl kullanılmış cihazın kondisyonu sıfır gibi olmuyor hızlı eskiyor.
s26 düz seride kamera setini yükseltmeyi planlıyorlardı maddiyat yüzünden vazgeçtiler
s26 serisi aynı s24 fe s25 fe seviyesine gelmezse satılmaz s26 ultraya dökülmüş tüm geliştirmeler

O zaman daha demin düzeltip tekrar yayınladığım mesajın son satırlarında yazdığımı değerlendirebilirsiniz çünkü gerçekten iPhone 16 arada kalmış garip bir model, değmez.
Hocam normalde samsung s24u istiyordum piyasada s24u yok şu anda 25u ve 26u modellerise çok pahalı olduğu için almıyorum iphone konusundada benim hiç bilgim yok 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galaxy S25 ve S25+ varken 60 Hz ekranlı, 2000 yılından kalma USB 2.0 versiyonlu iphone alınmaz bence.

S25+ ile s25u arasında fark varmı ve kamera olarak ip16 mı s25 mi

Hocam normalde samsung s24u istiyordum piyasada s24u yok şu anda 25u ve 26u modellerise çok pahalı olduğu için almıyorum iphone konusundada benim hiç bilgim yok 😁

kamera istiyorsan ultra alman lazım
sırf kamera için ekrandaki o uçurum gibi farktan vazgeçmezdim s25+ daha iyi
işlemcisi pili falan da daha iyidir

kamera istiyorsan ultra alman lazım
sırf kamera için ekrandaki o uçurum gibi farktan vazgeçmezdim s25+ daha iyi
işlemcisi pili falan da daha iyidir
İllede kamera diye tutturmuyorum ama bu kadar yüksek fiyatlar ile alacaksam kamerasınında güzel olmasını isterim çünkü bu güne kadar kullandığım bütün modellerin kamerası rezaletti o yüzden özellikle ultra istiyordum ama kamera dışında pek bir fark yoksa s25+ alabilirim

Dostlar iPhone veya Samsung dışında telefon istemiyorum 60 bin TL'ye iPhone 16 buldum taksit ile alacağım alınır mı??
Hocam ben yaklaşık 7-8 aydır belki de 9 ay olabilir, kullanıyorum. Herhangi bir sorun varsa sorabilirsin ama bence benim tercihim üstüne biraz daha ekleyip 17 almak hem özellikle de daha iyi olur. Ekranı daha iyi, 120 Hz. Kamerası vesaire. Daha iyi.

17 zorla yoksa 15 al.

Dostlar iPhone veya Samsung dışında telefon istemiyorum 60 bin TL'ye iPhone 16 buldum taksit ile alacağım alınır mı??
Yd 16 Pro kapalı kutuları 0 ları felan var 40-45 bandına yanına bir telefon çekip kullanabilirsiniz 8 ay sonunda arama içinde kullanacaksınız sadece yada 60k ya tr 16 pro da bulmak mümkün ama toplama cihaz denk gelebilir iyi araştırmak lazım

Hocam ben yaklaşık 7-8 aydır belki de 9 ay olabilir, kullanıyorum. Herhangi bir sorun varsa sorabilirsin ama bence benim tercihim üstüne biraz daha ekleyip 17 almak hem özellikle de daha iyi olur. Ekranı daha iyi, 120 Hz. Kamerası vesaire. Daha iyi.
60 bine zorla çıktım hocam üstüne 20 bin daha bulup koyamam hayatta mecburen 16 soruyorum. 16'da sizin beğenmediğiniz eksik bir şey varmıdır özellikle beğendiniz bir şey ve siz memnun musunuz

Yd 16 Pro kapalı kutuları 0 ları felan var 40-45 bandına yanına bir telefon çekip kullanabilirsiniz 8 ay sonunda arama içinde kullanacaksınız sadece yada 60k ya tr 16 pro da bulmak mümkün ama toplama cihaz denk gelebilir iyi araştırmak lazım
Yd cihazlar açsan bile sıkıntı çıkartıyor artık denedim pişman oldum denediğimde

60 bine zorla çıktım hocam üstüne 20 bin daha bulup koyamam hayatta mecburen 16 soruyorum. 16'da sizin beğenmediğiniz eksik bir şey varmıdır özellikle beğendiniz bir şey ve siz memnun musunuz

Yd cihazlar açsan bile sıkıntı çıkartıyor artık denedim pişman oldum denediğimde
Kamerası 16-17 aynı 17 ile işlemci farkı var biraz ama 1 nesil üst işlemciden çokta bir performans farkı göze batmıyor sadece hz ve depolama oynuyor 16-17 arasındaki kıyasta eğer kullandığınız telefonlar 60hz ise 16 alınabilir arada 17-18k lık fiyat farkı var sırf 120hz olacak diye bende 75 vermek istemem 16 alınabilecek bir cihaz ama 58k yı hak etmediğini düşünüyorum Yd taksitle 16pro bulursunuz 40-45k lara

Nasıl yani hocam detaylandırır mısınız

Kamerası 16-17 aynı 17 ile işlemci farkı var biraz ama 1 nesil üst işlemciden çokta bir performans farkı göze batmıyor sadece hz ve depolama oynuyor 16-17 arasındaki kıyasta eğer kullandığınız telefonlar 60hz ise 16 alınabilir arada 17-18k lık fiyat farkı var sırf 120hz olacak diye bende 75 vermek istemem 16 alınabilecek bir cihaz ama 58k yı hak etmediğini düşünüyorum Yd taksitle 16pro bulursunuz 40-45k lara

Nasıl yani hocam detaylandırır mısınız
Benide arada bırakan oydu 16 fiyatı fazla geldi.

Yd cihazda açtığımda ne zaman açılacağı belli olmuyordu kendi kendine kapanabiliyordu belli bir süreliğine hattın internetin gittiği anlar vb. Şeyler oluyordu baş ağrıtan bir dönemdi

Kamera açısından sıralarsak S25 Ultra > iPhone 16 > S25 Plus = S25. Üç telefonun kamera kalitesinde dramatik bir fark yok.

Genel paket olarak S25, 16'dan daha iyi.

ben memnunum

Kamera açısından sıralarsak S25 Ultra > iPhone 16 > S25 Plus = S25. Üç telefonun kamera kalitesinde dramatik bir fark yok.

Genel paket olarak S25, 16'dan daha iyi.
Kamera olarak büyük fark yokmuş 25+ alabilirim taksitli bulursam o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri