🔥İndirim Sapphire RX9070 Pure 🔥31.499₺

bu model 2700mhz / 245w en hızlı 9070 modeli daha yükseği yok nitro ile aynı.

soğutmasına gelirsek %100 yük altında 53 dereceyi geçmiyor çünkü üretici xt pure(317w) modeli ile aynı soğutucuyu kullanmış.

zaten xt ile non xt arasında %12 fark varken bu model standart tbp ve mhz li 9070 pulse reaper gib i modellere göre %6 daha performanslı.

ne yazık ki forumların kötü yanıda bu, her önüne gelen bilnçli bilinçsiz yorum yapıyor... Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
Pure üst seviye bi kart değil olmadı olmazda model bazında orta segment bi kart en üst nitro+.İlla soğutmaya göre segment belirliyorsak 7900 GRE Hellhound en üst segment olması gerek nitroya bile nerdeyse 10 derece fark atan bi kart ama hellhound powercolorun orta segmenti ve en üst seviyede red devil var.Soğutma dolaylı yoldan segmenti belirleyen bir şey sadece.Bu kadar basit beyler.Bu parayada 9070 alınmaz 9070xt alın zart zurt basın oc uv neyse keyif çekin tamam.

1774374818363.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pure ile bunu mu kıyaslıyorsun 😅 ve o fiyat güncelde yok
Swift daha iyi.

Son düzenleme:
Pure üst seviye bi kart değil olmadı olmazda model bazında orta segment bi kart en üst nitro+.İlla soğutmaya göre segment belirliyorsak 7900 GRE Hellhound en üst segment olması gerek nitroya bile nerdeyse 10 derece fark atan bi kart ama hellhound powercolorun orta segmenti ve en üst seviyede red devil var.Soğutma dolaylı yoldan segmenti belirleyen bir şey sadece.Bu kadar basit beyler.Bu parayada 9070 alınmaz 9070xt alın zart zurt basın oc uv neyse keyif çekin tamam.

Alıntıyı görüntüle

Swift daha iyi.
Ya hocam sen ne anlatıyosun ya pure bizim padişahımız mercury aorus taichi kart mı bunun yanında baksana clocklara (!) 😂

At koçum varsa linkide senide görelim
Birader sana beyaz swift attım 9070 xt hemde bir hafta öncenin fiyatı. Demekki bu tarz indirimler olabiliyor. Demekki beyaz pure 9070 cokta matah bir fırsat değil. Hala diyosun kocum mocum diyosun uslubuna dikkat et. Adama 9070 xt beyaz atıyorum. Hala benden 9070 bryaz linki istiyor. Komikkk

Birader sana beyaz swift attım 9070 xt hemde bir hafta öncenin fiyatı. Demekki bu tarz indirimler olabiliyor. Demekki beyaz pure 9070 cokta matah bir fırsat değil. Hala diyosun kocum mocum diyosun uslubuna dikkat et. Adama 9070 xt beyaz atıyorum. Hala benden 9070 bryaz linki istiyor. Komikkk
Bir hafta öncesinde 96gb ramı 20kya aldım bidaha alacağımın garantisi var mı ?

Xt olduğunu farketmemişim bu arada düz sandım ben

Bir hafta öncesinde 96gb ramı 20kya aldım bidaha alacağımın garantisi var mı ?

Xt olduğunu farketmemişim bu arada düz sandım ben
Hayırlısı olsun reisim geçmiş bayramın mubarek olsun 😂

Geri