🔥İndirim Gamepower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad 1699TL-1449TL satıcı incehesap

bu ürünü yaklasık 8 marka kendi isimlerini basıp satıyor. paraya kıyın gidin atk battle pro axe alın arada uçurumlar yok.

Secuzi. Aldık yakın zamanda 1 tanede N11de bunu aldım becerebilirsem Web tabanlı uygulamasını replike etmeye çalışıcam

Ekler

• 1000115239.webp
    1000115239.webp
    11.1 KB · Hit: 42
Offf of zaten ne zaman indirim olsa biz kaçırdık ve bir daha asla o indirimleri yakalayamadım, bu saatten sonrada öyle güzel indirimlerde denk getiremiyoruz nedense. Şirketler mi batıyor noluyor anlamadım bi iyi indirim yapsalar keşke.
Yapmazlar

2-3 kat daha iyi

2-3 kat daha iyi

İade politikaları saçmalık bu siteninin, o yüzden kendi çapımda boykot ediyorum bu siteyi iade politikası müşteri lehine şekilde değişirse alışveriş yapabilirim.

İade politikaları saçmalık bu siteninin, o yüzden kendi çapımda boykot ediyorum bu siteyi iade politikası müşteri lehine şekilde değişirse alışveriş yapabilirim.
KUtu acılmaması lazım diyordu doğru mu hatırlıyorum

KUtu acılmaması lazım diyordu doğru mu hatırlıyorum
Doğru hatırlıyorsunuz hocam millet bunlardan aldığı ürünü iade etmek için bunları THH'ye vermek zorunda kalıyor o kararı bile icraya vermeden uygulamıyorlar harbi rezil bir site.

Doğru hatırlıyorsunuz hocam millet iade etmek için bunları THH'ye vermek zorunda kalıyor o kararı bile icraya vermeden uygulamıyorlar harbi rezil bir site.
Evet bende eos pro almıştım burdan neyseki sorun yaşamadım. Başka satıcısıda yok sattığı ürünlerin tekel o üzücü.

bu çok daha iyi bence, yarış oyunu hariç bu modeli öneriyorum:

bende ikisi de var. Temelinde Easysmx x5(gamepower'da ekstra gyro var) ve d10(claws'da tmr stick yerine hall effect var) modelleri aslında. şarj dock'u, lb-rb hariç bütün butonlarının mekanik olması, trigger lock olayı bu fiyatta yok gibi. 2 eleştirim var, 1 tetik tuşlarının mesafesinin az olması. Biraz da dead zone var ama keşke tetik tuşları biraz daha çıkıntılı ve mesafeli olsaymış, tam gaz yaparken xbox'daki o hissiyat olmuyor. ikinci eleştrim sticklerin biraz kısa ve parmakların geldiği kısımın daha sert ve kaygan olması. bu sorunu bir joystick koruyucu ile çözbilirsiniz. lb-rb tuşları biraz daha uzun olabilirmiş aslında xbox'daki gibi. Dpad mekanik falan güzel ama dövüş oyuncusu değilim oranın ölçümünü ben yapamam. Bence fiyatına göre çok iyi bir gamepad ve Gamepower'a göre daha tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri