1400 tl fark varbu ürünü yaklasık 8 marka kendi isimlerini basıp satıyor. paraya kıyın gidin atk battle pro axe alın arada uçurumlar yok.
800 e nasıl aldınız hocam ne zaman indi o paraya?800TL ye almıştım. Bence 1600TL etmez.
Güzel gamepad ama yazılım desteği yok.
22 ekimde hepsiburada üzerinden almışım.800 e nasıl aldınız hocam ne zaman indi o paraya?
Ben 900 e almıştım trendyoldan
YapmazlarOfff of zaten ne zaman indirim olsa biz kaçırdık ve bir daha asla o indirimleri yakalayamadım, bu saatten sonrada öyle güzel indirimlerde denk getiremiyoruz nedense. Şirketler mi batıyor noluyor anlamadım bi iyi indirim yapsalar keşke.
gamepad bir kere alınmalı zaten. bu tip ucuz ürünlerden 6 ayda bir almak zorunda kalabilirsin 1400 farkı verip senelerce kullanın.1400 tl fark var
İade politikaları saçmalık bu siteninin, o yüzden kendi çapımda boykot ediyorum bu siteyi iade politikası müşteri lehine şekilde değişirse alışveriş yapabilirim.2-3 kat daha iyi
![]()
ZD Gaming Classic Legend Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
KUtu acılmaması lazım diyordu doğru mu hatırlıyorumİade politikaları saçmalık bu siteninin, o yüzden kendi çapımda boykot ediyorum bu siteyi iade politikası müşteri lehine şekilde değişirse alışveriş yapabilirim.
Doğru hatırlıyorsunuz hocam millet bunlardan aldığı ürünü iade etmek için bunları THH'ye vermek zorunda kalıyor o kararı bile icraya vermeden uygulamıyorlar harbi rezil bir site.KUtu acılmaması lazım diyordu doğru mu hatırlıyorum
Evet bende eos pro almıştım burdan neyseki sorun yaşamadım. Başka satıcısıda yok sattığı ürünlerin tekel o üzücü.Doğru hatırlıyorsunuz hocam millet iade etmek için bunları THH'ye vermek zorunda kalıyor o kararı bile icraya vermeden uygulamıyorlar harbi rezil bir site.