Drtalhaakpolat
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Olsun bu da keyiflidir o da olur umarımYok onlar bambaşka ve çok pahalı.
Sadece direksiyonları onların 25k falandı.
Olsun bu da keyiflidir o da olur umarımYok onlar bambaşka ve çok pahalı.
Sadece direksiyonları onların 25k falandı.
Ben dün telefondan denedim 15000/1000 vardı çalışıyordu garanti de 1k veriyordu galiba7800x3d deniyorum olmuyor ya Amazon ürünlerinde mi çalışıyor
Garanti 1k neyden veriyor 400 + 150 değil mi gerçi kullandımda onu.Ben dün telefondan denedim 15000/1000 vardı çalışıyordu garanti de 1k veriyordu galiba
Amazon da geçerli benim dediğim ama satıcı amazon olması gerekmiyor.
Ürünü almamak için bakmadım net bir şey diyemiyorum ama garanti için 1050 tl gibi bir yazı görmüştüm.Garanti 1k neyden veriyor 400 + 150 değil mi gerçi kullandımda onu.
+1amazondan ryzen 7 7800x3d almayı düşünüyom şuan aktif çalışan bi kod var mı
Baktığım kadarıyla bulamadım rx 9070 almayı düşünüyorum 29k 1-1.5k indirim bulsak daha tatlı olacakArkadaşlar aktif kod varmı 20 bin 30 bin için amazonda ?
Bu günlerde yok hocamArkadaşlar aktif kod varmı 20 bin 30 bin için amazonda ?
Aldınız mı yoksa hala bekletiyor musunuz?Gelmedi be arkadaş 5000/500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu alacağım kaç gündür sepette bakisiyorum;
Thrustmaster TCA Quadrant Add-On Airbus Edition - PC İçin Resmi Lisanslı Uçuş Ekipmanı - Flap, Hız Freni (Spoiler) ve İniş Takımı Kontrolleri - Sivil Havacılık Simülasyonu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Thrustmaster TCA Quadrant Add-On Airbus Edition - PC İçin Resmi Lisanslı Uçuş Ekipmanı - Flap, Hız Freni (Spoiler) ve İniş Takımı Kontrolleri - Sivil Havacılık Simülasyonu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
Almadım. Throotle'ı aldım.Aldınız mı yoksa hala bekletiyor musunuz?
Kural ihlali almamak için düzenlenmiş yorum.Almadım. Throotle'ı aldım.