Fiyatı Tekrar 31900 TL'ye düşmüş.25fe fiyatı cok artmıs32 ydi 35 olmus, poco x7 prro nasıldır acaba?
İşlemcisi güçlü ama yazılımı sorunlu. Çerçeve ve arka kapak plastik. Kamera donanımı zayıf ve ısınma sorunu var.Mağazaya gittim sabah fiyatı yükseldi diye alamadım dalga geçiyorlar sanırımpeki dediğim poco x7 prro nasıldır acaba ozellıkleri güzel gibi duruyor bilginiz var mı
Mağazadan al seçenegi ile umarım sorun yaşamam . kargo beklemeden mağazadan almak istiyorum Sipariş geçecegim.Fiyatı Tekrar 31900 TL'ye düşmüş.
![]()
SAMSUNG Galaxy S25 FE 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Gece Siyahı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy S25 FE 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Gece Siyahı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
25fe 'yi satın aldım an itibari ile fakat kılıf ve ekran kaplama yaptrmadım cok pahalıydı mediamarkette 2 sine 5 bin tl istediler, Önerebileceginiz ekran koruyucu ve kılıf var mıdır acaba?İşlemcisi güçlü ama yazılımı sorunlu. Çerçeve ve arka kapak plastik. Kamera donanımı zayıf ve ısınma sorunu var.
Hayırlı olsun. Kılıf markaları hakkında bilgim yok. Zore marka kılıf, ekran koruyucu alıp geçiyorum.25fe 'yi satın aldım an itibari ile fakat kılıf ve ekran kaplama yaptrmadım cok pahalıydı mediamarkette 2 sine 5 bin tl istediler, Önerebileceginiz ekran koruyucu ve kılıf var mıdır acaba?
Hayırlı olsun. Kılıf markaları hakkında bilgim yok. Zore marka kılıf, ekran koruyucu alıp geçiyorum.
@ayranli_tuz yakın zamanda araştırmıştın. kılıf ve ekran koruyucu önerir misin?
basit kurulum kitli herhangi bir temperli cam alabilirsin temperli cam olmasına dikkat etMağazadan al seçenegi ile umarım sorun yaşamam . kargo beklemeden mağazadan almak istiyorum Sipariş geçecegim.
Linkleme imkanın olurmu rica etsembasit kurulum kitli herhangi bir temperli cam alabilirsin temperli cam olmasına dikkat et
kılıf da zore alabilirsin ikisini max 500e halledersin
Teşkkür ederim , Cok yardmcı oldunuz <3Hayırlı olsun. Kılıf markaları hakkında bilgim yok. Zore marka kılıf, ekran koruyucu alıp geçiyorum.
@ayranli_tuz yakın zamanda araştırmıştın. kılıf ve ekran koruyucu önerir misin?
s25fe candır hayirli olsun. kilifla koruyucuyu uyguna cozersiniz arkadaslar yardimci olsun.Linkleme imkanın olurmu rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşkkür ederim , Cok yardmcı oldunuz <3
Varsa linkleyebilcek cok sevınırıms25fe candır hayirli olsun. kilifla koruyucuyu uyguna cozersiniz arkadaslar yardimci olsun.