25k bütçeye alınabilecek telefon onerisi

25fe fiyatı cok artmıs :( 32 ydi 35 olmus, poco x7 prro nasıldır acaba?

Mağazaya gittim sabah fiyatı yükseldi diye alamadım dalga geçiyorlar sanırım 😀 peki dediğim poco x7 prro nasıldır acaba ozellıkleri güzel gibi duruyor bilginiz var mı

Media market İnternet siparişinde cok şikayet var iptal edilme VS gibi, benim aciliyetim mevcut

Mağazaya gittim sabah fiyatı yükseldi diye alamadım dalga geçiyorlar sanırım 😀 peki dediğim poco x7 prro nasıldır acaba ozellıkleri güzel gibi duruyor bilginiz var mı
İşlemcisi güçlü ama yazılımı sorunlu. Çerçeve ve arka kapak plastik. Kamera donanımı zayıf ve ısınma sorunu var.

İşlemcisi güçlü ama yazılımı sorunlu. Çerçeve ve arka kapak plastik. Kamera donanımı zayıf ve ısınma sorunu var.
25fe 'yi satın aldım an itibari ile fakat kılıf ve ekran kaplama yaptrmadım cok pahalıydı mediamarkette 2 sine 5 bin tl istediler, Önerebileceginiz ekran koruyucu ve kılıf var mıdır acaba?

25fe 'yi satın aldım an itibari ile fakat kılıf ve ekran kaplama yaptrmadım cok pahalıydı mediamarkette 2 sine 5 bin tl istediler, Önerebileceginiz ekran koruyucu ve kılıf var mıdır acaba?
Hayırlı olsun. Kılıf markaları hakkında bilgim yok. Zore marka kılıf, ekran koruyucu alıp geçiyorum.

@ayranli_tuz yakın zamanda araştırmıştın. kılıf ve ekran koruyucu önerir misin?

Hayırlı olsun. Kılıf markaları hakkında bilgim yok. Zore marka kılıf, ekran koruyucu alıp geçiyorum.

Mağazadan al seçenegi ile umarım sorun yaşamam . kargo beklemeden mağazadan almak istiyorum Sipariş geçecegim.
basit kurulum kitli herhangi bir temperli cam alabilirsin temperli cam olmasına dikkat et
kılıf da zore alabilirsin ikisini max 500e halledersin

basit kurulum kitli herhangi bir temperli cam alabilirsin temperli cam olmasına dikkat et
kılıf da zore alabilirsin ikisini max 500e halledersin
Linkleme imkanın olurmu rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşkkür ederim , Cok yardmcı oldunuz <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri