En Ucuz Sistemi Bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

her gün kullanıyorum hocam siteyi elinize sağlık bu arada ek olarak ekipmanlarda en ucuz nerde diye eklerseniz güzel olur ekstra
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam en yakında zaman monitör klavye ve mouse eklemek istiyorum küçük pürüzler var onları çözer çözmez hepsi hafta hafta gelicek

Elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim

Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam en yakında zaman monitör klavye ve mouse eklemek istiyorum küçük pürüzler var onları çözer çözmez hepsi hafta hafta gelicek
Hocam elinize sağlık öncellikle ihtiyaca yönelik bir site olmuş tebrik ediyorum. Bu tarz bir sitenin götürüsü ne kadar acaba 0 gelir ile?

Elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim
Maşallah maşallah diyelim hocam.
Değerli yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam elinize sağlık öncellikle ihtiyaca yönelik bir site olmuş tebrik ediyorum. Bu tarz bir sitenin götürüsü ne kadar acaba 0 gelir ile?
başlangıçta 3 dolar sunucu + aylık 1 dolar domain + 2 dolar proxy ile başlamıştım db için supabase kullanıyordum trafik artınca server'a sql kurdum seviyesini yükselttim şu an 15 dolar civarı gideri var ama asıl maliyet zamanım ve enerjim tabi

Değerli yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başlangıçta 3 dolar sunucu + aylık 1 dolar domain + 2 dolar proxy ile başlamıştım db için supabase kullanıyordum trafik artınca server'a sql kurdum seviyesini yükselttim şu an 15 dolar civarı gideri var ama asıl maliyet zamanım ve enerjim tabi
Elbette hocam zaman ve emek en büyük masraftır malum geri getirilemiyorlar. Elinize emeğinize sağlık tekrardan bilgi içinde teşekkür ederim.

Elinize sağlık hocam. Bence bu konu güncel tutulmalı. Forumdaki sorgulayan, danışan arkadaşlara ilaç niteliğinde olacaktır. Yalnız size bir fikir vermek isterim. Satıcılarda hepsiburada, trendyol gibi satıcıları göremedim. Malum artık bazı sistem toplayan yerlerin mağazaları orada da var ve taksit seçeneklerinin orada ucu daha açık oluyor. Seçeneklere satıcı diye bir sekme ekleyebilirseniz daha iyi olabilir düşüncesindeyim.

Elinize sağlık hocam. Bence bu konu güncel tutulmalı. Forumdaki sorgulayan, danışan arkadaşlara ilaç niteliğinde olacaktır. Yalnız size bir fikir vermek isterim. Satıcılarda hepsiburada, trendyol gibi satıcıları göremedim. Malum artık bazı sistem toplayan yerlerin mağazaları orada da var ve taksit seçeneklerinin orada ucu daha açık oluyor. Seçeneklere satıcı diye bir sekme ekleyebilirseniz daha iyi olabilir düşüncesindeyim.
Hocam normalde bunu yapmayı düşünmüyordum ama son zamanlarda çok fazla alan sorunu görmeye başladım. Bu yüzden ilk fırsatta onları da sisteme dahil etmeye çalışacağım ancak hemen olacak gibi degil çünkü bilgileri istikrarsız ve sabit bir formatta yazmıyorlar. Buna bir çözüm bulur bulmaz sitede yer alacaklar. değerli yorumunuz için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri