Hayatımda ilkez ıspartada kamp yapcam

Reaksiyon skoru
3
MERHABALAR NISAN AYININ SONUNDA ISPARTAYA GİTCEM VE 2 GÜNLÜK DURUMA GÖREDE DE UZATABİLİRİM KAMP YAPMAYI DUŞUNUYORUM

İLKEZ KAMP YAPCAM BUTÇEM ÇOK SINIRLI TEMEL ŞEYLER ALMAK İSTİYORUM

ÇADIRI SİPARİŞ VERDİM ŞU UCUZ EKONOMİK 6 KİŞİLİK ÇADIRLARDAN ALDIM.

AMA UYKU TULUMU VEDE BAŞKA BİŞİ ALMADIM VE NE ALCAĞIMI BİLMİYORUM. ŞOYLE BİR MODEL VAR

Merkeze yakın kamp yeri yok hocam bildiğim. Gölcük tabiat parkı var merkeze yakın kamp yapılıyor mu bilmiyorum ama araştırırsınız. Merkeze uzak olan çok güzel yerler var ama. Eğirdire yakın kovada gölü var ama orası sonbaharda güzel olur sarı kırmızı turuncu tonları bazı ağaçlar yeşil veya tam sararmamış rengarenk çok güzel olur. Antalya tarafına yakın yazılı kanyon var. Aksuda başpınar milli parkı var. Şarkikaraağaçta kızıldağ milli parkı var ben şarkikaraağaçta yaşıyorum kızıldağ cidden havası ve atmosferi ile çok güzeldir yürüyüş rotalarından sapıp biraz ormanın içene girerseniz çok bir güzel atmosferle karşılaşırsınız. Yenişerbademlide melikler yaylası var ama uzun süredir yangınlar sebebi ile kapalı araştırırsınız yine nisanda açılır mı diye. Orada da eğer bulutsuz ve ayın olmadığı bir güne denk gelirseniz gece gökyüzü çok güzel gözükür, türkiyenin en karanlık yerlerinden biri zaten. Bu arada bu saydığım yerlerin çoğu nisan falan dinlemez geceleri çok soğuk olur tulumun yanına battaniye de almanız iyi olur. Buraların hepsi denendi onaylandı yani

Kovada Gölü Milli Parkın da kamp yapabilirim dimi yani yasal ve görevliler tuhaflamaz dimi ?

hocam ıspartada bişi lazım olursa @Rulep abimiz yardımcı olur kendisi orda komiser

Geri