PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
Zotac hariç uygun fiyatlı hangisi daha iyidir
5070 de marka model önemsiz çünkü ısınan bir ürün degil ve çok fazla elektirigi iligiyle kemigi ile sömüren bir kart degilk en uygunu ne ise onu al geçZotac hariç uygun fiyatlı hangisi daha iyidir
sizce zotac mı alınmalı inno3d mi 2 fanlı modeller ikiside aynı fiyat5070 de marka model önemsiz çünkü ısınan bir ürün degil ve çok fazla elektirigi iligiyle kemigi ile sömüren bir kart degilk en uygunu ne ise onu al geç
soru benim mesajda gizli fark etmez cebine en uygunu ne ise onu alsizce zotac mı alınmalı inno3d mi 2 fanlı modeller ikiside aynı fiyat
Zotaclarda cw çıkma oranı yükseksizce zotac mı alınmalı inno3d mi 2 fanlı modeller ikiside aynı fiyat
ikiside aynı fiyat oldugu için hangi marka daha mantıklısoru benim mesajda gizli fark etmez cebine en uygunu ne ise onu al
Palit infinity kullaniyorum ne cw ne ses cok memnunum oc ye de gayet acik bi kart silikon kalitesi guzelZotaclarda cw çıkma oranı yüksek
inno3dikiside aynı fiyat oldugu için hangi marka daha mantıklı
Hocam oc ayalarlariniz nedir bende o kart +300mhz core +1000mhz vram oc sinde bana misin demiyorpalit 5070 infinity 3 kullanıyorum tavsiye ederim
Zotac hariç uygun fiyatlı hangisi daha iyidir
en mantıklı seçenek buZotac hariç uygun fiyatlı hangisi daha iyidir