❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Objektif yorumluyorum, indirimi tamamen "hayrına" burada veya Telegram'da paylaşıyorlar. Sürekli takip eden kişiler yararlanıp alıyor. Ürünü satan firmalara değil de fazladan 1 tane alan kişilere mi kızıyorsunuz?
alıp satmasına kızmıyorum zaten ticaret bu isteyen istedigini yapar ama 20 bine alıp sıfırının 73 74 bin lira olan şeyi 70 bine koymaz insan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilan bile koymadım daha.
herkesin alabileceği kadar açık kaldı fırsat alsaydınız alabilseydiniz şuan bu diyaloğa gerek bile kalmayacaktı.
yazdıgım mesajda niye üstüne alındın o zaman

alıp satmasına kızmıyorum zaten ticaret bu isteyen istedigini yapar ama 20 bine alıp sıfırının 73 74 bin lira olan şeyi 70 bine koymaz insan

kurşunu atarsan kime saplanacağını bilemezsin

Serbest piyasa hocam niye koymasın, kendi parasıyla almış ücretsiz almamış ki. Ben de alamadım yetişemedim çünkü sürekli takip etmiyorum. Alan kişiler bunun yatırımını yapmış işte Telegram bildirimi veya Forum bildirimi ile.

Haberim geç oldu o yüzden alamadım, alabilenlere hayırlı olsun. Al-satçı vs farketmez. Kim ne sebeple aldıysa hayrını görsün.

Serbest piyasa hocam niye koymasın, kendi parasıyla almış ücretsiz almamış ki. Ben de alamadım yetişemedim çünkü sürekli takip etmiyorum. Alan kişiler bunun yatırımını yapmış işte Telegram bildirimi veya Forum bildirimi ile.
ben zaten ağır bişi demedim hocam elinde patlamasını belirttim buyutecek bişey yok

2025 mayıs bandrolü var ramde fiyatlar yükselince 105 binliraya satan Vatan fırsatçı olmuyor ben fırsatçı oluyorum hayret bir olay ya.

ben zaten ağır bişi demedim hocam elinde patlamasını belirttim buyutecek bişey yok
Ben de gidip 23.500'e aldım 32 GB RAM'i mecbur kaldığım için sizi anlıyorum ama alanların suçu ne hocam, 2 adet satmasaymış vatan max 1 adet alabilinseymiş. Onu da vatan belirliyor. Kişi başı 1 adet alsa yaklaşık 2 katı insan alabilirdi.

Ekler

• 1000079799.webp
    1000079799.webp
    193.8 KB · Hit: 65
Ben de gidip 23.500'e aldım 32 GB RAM'i mecbur kaldığım için sizi anlıyorum ama alanların suçu ne hocam, 2 adet satmasaymış vatan max 1 adet alabilinseymiş. Onu da vatan belirliyor. Kişi başı 1 adet alsa yaklaşık 2 katı insan alabilirdi.
fırsatcı heryerde fırsatcıdır onların en az hazırda 3 4 hesabı daha vardır :ROFLMAO:

ben vatan fırsatcı degil diye bişeymi dedim ?
Haklısın kardeşim ihtiyacı olmayıp fazladan alanların ellerinde patlaması dileğiyle. Yani bu yatırım değil, kurnazlık yapmaya çalışıyor bu sarı sitedekiler. İnsanları enayi yerine koyuyolar bildiğin. Sanarsın adam bu ramleri alın teriyle kazandı.

Sence adamlar onu bir hesapla mı aldı? Adamlar babanesine bile hesap açmıştır.

Arkadaslar adamlar bi para bagliyor ve riskini aliyor. Satamamasi gibi bi ihtimali de var oyle olsa diyelim ki 30k adamin elinde patlicak hayatinizda hic mi yatirim veya ticaret yapmadiniz. Mahalle esnaflari bile elektrikciler ustalar aldigi urunu 5 yil once alip size bugunun internette olan fiyatlarindan bile pahali veriyorlar. Hayir yakalasaydiniz bunu yazanlarin %50 si stok cekip al sat yapacakti zaten. Madem bu kadar sikayetcisiniz bu konudan almazsiniz olur biter. Foruma girgir samata yapmaya giriyoruz her gun ayni mevzu bitmedi. Boyle yaptikca da konulara tek tek kilit koyulur oturursunuz kosenizde. Kimse kimsenin yazdigi fiyata karisamaz kimse kimseye niye aldin diye hesap soramaz. Adam bunun icin yazilim yaziyor veya saatlerini gezinerek harciyor ustune birde en degerlisi elindeki parayi bagliyor. Riski adamın almasi sizin olsun istiyorsaniz cok beklersiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri