🔥İndirim Yandex ai ile 3 aylık TOD süper dolu hediye!

Ben telefon saatini ileri alıp yapmayı denedim bir anda açıldı yeni görev lakin bastım yazıyı da yazdım ama ödülü vermedi yatırım ve tasaruf görevinde. Bir an heveslenmiştim...

Arkadaşlar veriyor kodu ben görevi az önce tamamladım kodu aldım aktif ettim katıldığım telefon numarasıyla daha önceden kod almamıştım belki onun etkisi vardır.

1774508732954.webp

1774508755404.webp

Ekler

• 1774508793057.webp
    1774508793057.webp
    65.9 KB · Hit: 50
Önceki yandex ai kampanyalarına katılanlarda hata verebilir.
Kaç farklı görev yapabiliyoruz tek seferde değil şuan pazarama 200 TL cekir var o lnu yapiyorum onun ardından pazarama plus 1 yıllık üyeliği veriyor onu da yapmak istiyorum bu todu da yapmak istiyorum

uygulama cacheini sildikten sonra 1 farklı tod kodu daha verdi 1 seferde 2 kod aldım birinide abime verdim o da çalıştı

önceden 100tl İstanbul kart bakiyesi almıştım şi,mdi migros 150TL bu bitince tod olur mu acaba

Bende şimdi aldım kodu lakin bu kupon kodu kullanılmıştır şeklinde bir hata alıyorum

Kardesim eger tv akilli veya tv box un varsa, tod app i indiriyosun, açıyosun. Bu arada 5 gorev var evet, fakat her biri 24 saatte aciliyor. Yani "alırız ya maç denk geldiğinde" diyenler varsa, 5 güne alınabiliyor, ona göre 😃
Uygulama çok kötü bu arada tv uygulaması

Uygulama çok kötü bu arada tv uygulaması
Abi inanilmaz kotu ve yavas. Denemek icin yaptim uyeligi zaten, tv box da canli tv olarak jullanmak icin almistim, cok kotu abi. Tivibu go buna 10 basar 😃

tivibunun trt yayını bile 1dk geriden geliyor
Ya yayin 1 dk geriden gelmis cok onemsemem, belki maclarda onemseyebilirim ama todun kanal gecisleri 30 sn civari geriden geliyor olabilir ve kanal menüsü de yok, hani bari menuden seceyim o da yok, dusun ki bu şartlarda tek tek kanal gecerek geziyosun kanallari, ömür yetmez. Tivibuda en azindan çat cat kanal degisiyor, buna gore cok hizli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tivibunun trt yayını bile 1dk geriden geliyor
200 mbps de internetim var, yani netle alakali degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways