Kullanılır prodaki özelliklerin çoğu son kullanıcının kullanmayacagı özellikler.? Bilenler varmı hiç uğraşmak istemiyorum kullanılır mı Windows 11 home olarak
Farklılıkları nedir ki? Uzak masa üstü bağlantısı varmı w10 prodaki gibiKullanılır prodaki özelliklerin çoğu son kullanıcının kullanmayacagı özellikler.
Home da yokta rdp yi ne yapacaksınız hocam evin içinde kuruma alıyorsanız başkaFatıkları nedir ki? Uzak masa üstü bağlantısı varmı w10 prodaki gibi
Hocam kurum değil kendime alıyorum da lazım oluyor VDSHome da yokta rdp yi ne yapacaksınız hocam evin içinde kuruma alıyorsanız başka
Bana uzak masa üstü bağlantısı yani RDP illa ki lazım olacaktır sonradan uğraşmak istemediğim için, windows 11 pro kurdurmayı düşünüyorumbende win 11 home vardı daha yeni pc ye geçince proya geçtim gram farkını bilmiyorum işine yarıyacagını da sanmıyorum
dediğim gibi windows 11 home olarak geliyormuş hazır oem paketler, o yüzden bilgisayarcıda 11 pro yaptıracam rdp olmadığı içiniso ile kendinde kurarsın ücretsiz kuruyorlarsa kurdur sonra pro ya gecer sin pronun pek bir farkı yok güvenlik baglantı vb gibi oyunlarda falan etkisi yok
Windows 11 home olarak zaten kullanırım pro ile arasında cok fark yok diye biliyorum bir tek rdp yok rdp de bana lazım olacağı için ara sıra w11 pro yaptırmam daha mantıklı olacaktır sankiRdp Microsoft storeden kurabilirsiniz ama geliyor diye biliyorum pro kendinde yukselte bilirsin Microsoft kendi sitesinden iso indirip
Kendin yap ugraş ögren zevkli şeyler onlar para vermeye alışmayın siz ögrenin yarın başkasına yaparsındediğim gibi windows 11 home olarak geliyormuş hazır oem paketler, o yüzden bilgisayarcıda 11 pro yaptıracam rdp olmadığı için
Post automatically merged:
Windows 11 home olarak zaten kullanırım pro ile arasında cok fark yok diye biliyorum bir tek rdp yok rdp de bana lazım olacağı için ara sıra w11 pro yaptırmam daha mantıklı olacaktır sanki
bu ne demek yabilgisayarcıda 11 pro yaptıracam