Hazır sistem Windows 11 HOME hakkında.

Visa

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhabalar incehesaptan hazır kasa almıştım Windows 11 home olarak geliyormuş, sizce direkt öyle home olarak mı kullanmalıyım yoksa bilgisayarcıdan w10 pro ya da w11 pro mu yaptırmalıyım?

? Bilenler varmı hiç uğraşmak istemiyorum kullanılır mı Windows 11 home olarak

? Bilenler varmı hiç uğraşmak istemiyorum kullanılır mı Windows 11 home olarak
Kullanılır prodaki özelliklerin çoğu son kullanıcının kullanmayacagı özellikler.

Fatıkları nedir ki? Uzak masa üstü bağlantısı varmı w10 prodaki gibi
Home da yokta rdp yi ne yapacaksınız hocam evin içinde kuruma alıyorsanız başka

Home da yokta rdp yi ne yapacaksınız hocam evin içinde kuruma alıyorsanız başka
Hocam kurum değil kendime alıyorum da lazım oluyor VDS
Post automatically merged:

RDP yi yani uzak masa üstü bağlantısını sonradan windows 11 homeye kurma şansımız olmuyor mu? birde mesela bilgisyarcıya götürsem kaç saat sürer windows 11 pro kurması

bende win 11 home vardı daha yeni pc ye geçince proya geçtim gram farkını bilmiyorum işine yarıyacagını da sanmıyorum

bende win 11 home vardı daha yeni pc ye geçince proya geçtim gram farkını bilmiyorum işine yarıyacagını da sanmıyorum
Bana uzak masa üstü bağlantısı yani RDP illa ki lazım olacaktır sonradan uğraşmak istemediğim için, windows 11 pro kurdurmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Rdp Microsoft storeden kurabilirsiniz ama geliyor diye biliyorum pro kendinde yukselte bilirsin Microsoft kendi sitesinden iso indirip

iso ile kendinde kurarsın ücretsiz kuruyorlarsa kurdur sonra pro ya gecer sin pronun pek bir farkı yok güvenlik baglantı vb gibi oyunlarda falan etkisi yok

iso ile kendinde kurarsın ücretsiz kuruyorlarsa kurdur sonra pro ya gecer sin pronun pek bir farkı yok güvenlik baglantı vb gibi oyunlarda falan etkisi yok
dediğim gibi windows 11 home olarak geliyormuş hazır oem paketler, o yüzden bilgisayarcıda 11 pro yaptıracam rdp olmadığı için

Rdp Microsoft storeden kurabilirsiniz ama geliyor diye biliyorum pro kendinde yukselte bilirsin Microsoft kendi sitesinden iso indirip
Windows 11 home olarak zaten kullanırım pro ile arasında cok fark yok diye biliyorum bir tek rdp yok rdp de bana lazım olacağı için ara sıra w11 pro yaptırmam daha mantıklı olacaktır sanki

dediğim gibi windows 11 home olarak geliyormuş hazır oem paketler, o yüzden bilgisayarcıda 11 pro yaptıracam rdp olmadığı için

Windows 11 home olarak zaten kullanırım pro ile arasında cok fark yok diye biliyorum bir tek rdp yok rdp de bana lazım olacağı için ara sıra w11 pro yaptırmam daha mantıklı olacaktır sanki
Kendin yap ugraş ögren zevkli şeyler onlar para vermeye alışmayın siz ögrenin yarın başkasına yaparsın

bilgisayarcıda 11 pro yaptıracam
bu ne demek ya :D kurulum yaparken windows 11 home seçmeleri bir şeyi değiştirmiyor, sen trendyoldan 3 liraya w11 pro kodu alarak etkinleştirirsen zaten proya dönüyor işletim sistemi, bilgisayarcı neyi değiştirecek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,256
Üyeler
190,884
Son üye
bilmemne90
Geri