fsr 4.1 kapatsamda açsamda çok bir fark yok hatta fsr 4.1 + native AA yapınca daha düzgünleşiyor nedense ama yinede pixel ve bozulmalar devam ediyodlss veya fsr açıksa kapatın hocam
Alan derinliği ve bulanıklıla alakalı ayar vardı onlar kapalı mı ?Crimson Desert oyununda 2k ultra ayarlarda oyunu çalıştırmama rağmen oyun aşırı pixelli ve bulanık gözüküyor.Görüntüde sürekli bozulmalar oluyor.Lütfen grafik ayarlarından veya amd adrenalin ayarlarından anlayan biri yardımcı olabilir mi?
Oyunların çoğunda fsr en yüksek ayarında açılır onu kontrol et.Crimson Desert oyununda 2k ultra ayarlarda oyunu çalıştırmama rağmen oyun aşırı pixelli ve bulanık gözüküyor.Görüntüde sürekli bozulmalar oluyor.Lütfen grafik ayarlarından veya amd adrenalin ayarlarından anlayan biri yardımcı olabilir mi?
nerden edicemOyunların çoğunda fsr en yüksek ayarında açılır onu kontrol et.
evet kapattım onları oyunu indirir indirmezAlan derinliği ve bulanıklıla alakalı ayar vardı onlar kapalı mı ?
frame gen kapalı bulanıklık ve alan derinliğide kapalı ona rağmen böyleframe generation açıksa onu da kapatın ve erişilebilirlik kısmından ilk üçünü sıfıra çekip deneyin benim ayarlar bu şekilde
Oyun ayarlarından kontrol edeceksin.nerden edicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet kapattım onları oyunu indirir indirmez
frame gen kapalı bulanıklık ve alan derinliğide kapalı ona rağmen böyle
hangi kart hocam? güncel mi sürücüleri?Crimson Desert oyununda 2k ultra ayarlarda oyunu çalıştırmama rağmen oyun aşırı pixelli ve bulanık gözüküyor.Görüntüde sürekli bozulmalar oluyor.Lütfen grafik ayarlarından veya amd adrenalin ayarlarından anlayan biri yardımcı olabilir mi?
rx 9070 xt adrenalin uygulamasını indirdim ve son sürümündehangi kart hocam? güncel mi sürücüleri?
fsr 4.1 native AA açık ama kapatınca da aynı hatta bıraz daha bozuk bir görüntü oluyoOyun ayarlarından kontrol edeceksin.
Oyun ssd demi hdd demi ? aklıma başka bir şey gelmiyor oyun bozuk olabilir.rx 9070 xt adrenalin uygulamasını indirdim ve son sürümünde
fsr 4.1 native AA açık ama kapatınca da aynı hatta bıraz daha bozuk bir görüntü oluyo
Bu arada oyunu öven youtuberlerden alıp oynuyorsan oyunun grafikleri gerçekten kötü özellikle kaplamalar rezalet çoğu yerde , sen öyle oluyor sanıyor olabilirsinOyun ssd demi hdd demi ? aklıma başka bir şey gelmiyor oyun bozuk olabilir.
Hocam düşük bir ihtimal ama oyun içi çözünürlükle monitör çözünürlüğünün aynı olup olmadığını kontrol ettiniz mi ?nerden edicem
evet kapattım onları oyunu indirir indirmez
frame gen kapalı bulanıklık ve alan derinliğide kapalı ona rağmen böyle
ssd deOyun ssd demi hdd demi ? aklıma başka bir şey gelmiyor oyun bozuk olabilir.
Bu arada oyunu öven youtuberlerden alıp oynuyorsan oyunun grafikleri gerçekten kötü özellikle kaplamalar rezalet çoğu yerde , sen öyle oluyor sanıyor olabilirsin![]()
yok bende ekstra bi pixel ve bozulma varOyun ssd demi hdd demi ? aklıma başka bir şey gelmiyor oyun bozuk olabilir.
Bu arada oyunu öven youtuberlerden alıp oynuyorsan oyunun grafikleri gerçekten kötü özellikle kaplamalar rezalet çoğu yerde , sen öyle oluyor sanıyor olabilirsin![]()
Hocam düşük bir ihtimal ama oyun içi çözünürlükle monitör çözünürlüğünün aynı olup olmadığını kontrol ettiaynı ık