çok oyun oynayan birisi değilim zaten oyunu merak ettiğim için açtım konuyu maddi açıdan iyi bi dönemde değilim şu sıralarhocam aileden artık 1 yıl boyunca çıkamıyorsun veya değiştiremiyorsun gibi bir şey var artık
aile ile oynadığın zaman oyunu yapan zaten 0 lira kazanıyor, korsan oynasan da aynı şey, yani aile bulmakla uğraşma dodi, fgirl vs indir bi yerden, ya da 20-30 tl ye çevrimdışı steam hesabı satan yerler var.çok oyun oynayan birisi değilim zaten oyunu merak ettiğim için açtım konuyu maddi açıdan iyi bi dönemde değilim şu sıralar
hocam ondan demiyorum birisi sizinle aileye katılırsa 1 yıl boyunca oda aile değiştiremeyecek o yüzden biraz zorçok oyun oynayan birisi değilim zaten oyunu merak ettiğim için açtım konuyu maddi açıdan iyi bi dönemde değilim şu sıralar
hocam aynı şey değilaile ile oynadığın zaman oyunu yapan zaten 0 lira kazanıyor, korsan oynasan da aynı şey, yani aile bulmakla uğraşma dodi vs indir bi yerden, ya da 20-30 tl ye çevrimdışı steam hesabı satan yerler var.
nasıl değil? steam aileden oynayınca oyunu yapanın cebine sulugöz parası bile girmiyor?hocam aynı şey değil
hocam oyun denuvo korumasında olduğu için crackler sağlıklı değil paylaşımlı hesaplarda denuvo koruması olduğu için oyuna girmeni engelliyor aylık 5 oyuncu kabul ediyor onuda denedimaile ile oynadığın zaman oyunu yapan zaten 0 lira kazanıyor, korsan oynasan da aynı şey, yani aile bulmakla uğraşma dodi, fgirl vs indir bi yerden, ya da 20-30 tl ye çevrimdışı steam hesabı satan yerler var.
Hocam olay sahibinin para kazanması değil birisinden bir şeyi ödünç almakla çalmak aynı değilnasıl değil? steam aileden oynayınca oyunu yapanın cebine sulugöz parası bile girmiyor?
inanın arada fark göremiyorum, oyun şirketleri oyun satışı yaparak ayakta kalıyor. bir oyunu ha aile ile bedavaya oynamışım ha korsan günün sonunda o oyunu yapan adam benden para kazanamadı stüdyonun emeğinin karşılığını ödemedim.Hocam olay sahibinin para kazanması değil birisinden bir şeyi ödünç almakla çalmak aynı değil
hocam aile paylaşımı yayımcının isteğine bağlı bir şey mesela rdr 2 de aile paylaşımı yok fakat crimson desertta var? bence düşüncen gereksiz adam kendini batıracak bir sistemi neden aktif etsinkiinanın arada fark göremiyorum, oyun şirketleri oyun satışı yaparak ayakta kalıyor. bir oyunu ha aile ile bedavaya oynamışım ha korsan günün sonunda o oyunu yapan adam benden para kazanamadı stüdyonun emeğinin karşılığını ödemedim.
evet kendi isteği ile aktif ediyor ama sen dediğimi anlamıyorsun sanırım, bi şirket var oyunu yapmış satıyor, ben o oyunu korsan da oynasam 0 tl kazanacak aileden oynasam da benden 0 tl kazanacak aradaki farkın ne olduğunu söyler misin?hocam aile paylaşımı yayımcının isteğine bağlı bir şey mesela rdr 2 de aile paylaşımı yok fakat crimson desertta var? bence düşüncen gereksiz adam kendini batıracak bir sistemi neden aktif etsinki
birisi legal birisi hırsızlıkevet kendi isteği ile aktif ediyor ama sen dediğimi anlamıyorsun sanırım, bi şirket var oyunu yapmış satıyor, ben o oyunu korsan da oynasam 0 tl kazanacak aileden oynasam da benden 0 tl kazanacak aradaki farkın ne olduğunu söyler misin?
hadi ya? steam aile çok yakın arkadaşlar ve aile bireylerin için var, sen gelmiş burda random mehmetin ailesinden o oyunu oynasan oynayacaksın? sistemi suistimal etmek umrunda değil, ve yine tekrarlıyorum günün sonunda oyunu yapan şirket senden 0 tl kazanıyor koca bir 0, ha aileden bitirmişsin ha korsandan sen o şirket için sıfırsın.birisi legal birisi hırsızlık