Patlasın iyi gider derken hangi veriye dayanarak söylüyorsun bunu? PSU'da endüstriyel OVP, OCP, SCP, OPP, OTP ve UVP korumalarının hepsi tam. Şebekeye yıldırım düşmediği sürece bu cihazın patlaması değil, en fazla sistemin kendini korumaya alıp kapanması söz konusu olur. Bana bu modelin gerçekten patladığı tek bir yerli/yabancı kaynak veya delil atabilir misin? Yoksa şehir efsanelerinden mi konuşuyoruz ?Aynen patlasın iyi gider baya.
Dostum sadece lafın gelişi söyledim PSU kaliteli değil. Msi'ın en kötü modeli.Patlasın iyi gider derken hangi veriye dayanarak söylüyorsun bunu? PSU'da endüstriyel OVP, OCP, SCP, OPP, OTP ve UVP korumalarının hepsi tam. Şebekeye yıldırım düşmediği sürece bu cihazın patlaması değil, en fazla sistemin kendini korumaya alıp kapanması söz konusu olur. Bana bu modelin gerçekten patladığı tek bir yerli/yabancı kaynak veya delil atabilir misin? Yoksa şehir efsanelerinden mi konuşuyoruz ?
Fazeondan da iyidir herhaldeDostum sadece lafın gelişi söyledim PSU kaliteli değil. Msi'ın en kötü modeli.
Hayır.Fazeondan da iyidir herhalde![]()