🔥İndirim 🔥(31 Mart) Acefast 60W USB-C + USB-A 2 Port Hızlı Araç Şarj Aleti 320 TL 🔥

Araçta kısa zamanda bazen şarj ihtiyaci oluyor o zamanlar icin 30 w gercekten çok iyi.. ayrica 3.5 mm girise sahip bir kulaklik gordum fiyatida cok uygun geldi
Acefast 3.5mm Kablolu HD Mikrofonlu Kulaklık Uzaktan Kumandalı Aux Girişli Kulaklık 1.2 Metre - Siyah - L4 (Acefast Türkiye Garantili)
kulaklıgı aldınız mı ses kalitesi nasıl

Araç şarj aleti ulaştı elime. Kalitesi elinize alınca anlıyorsunuz ayrıca ürün şeffaf olduğu için içindeki lehim kalitesini görmek de mümkün. Paylaşan arkadaşa teşekkürler

Bende dün teslim aldım test ettim hızlı şarj destekliyor ancak xiaomi cihazda mi turbo charge yazısı çıkmıyor . Paylaşım için teşekkürler @Mindustry

Bende dün teslim aldım test ettim hızlı şarj destekliyor ancak xiaomi cihazda mi turbo charge yazısı çıkmıyor . Paylaşım için teşekkürler @Mindustry
Rica ederim. Eski mesajınızdan öğrendiğim kadarıyla Redmi Note 10 Pro kullanıyormuşsunuz. 33W Turbo şarj için Xiaomi kendi şarj aletini kullanmanızı şart koşuyor. Telefonunuz aynı zamanda USB PD protokolünü de destekliyor. Araç şarj aletindeki Type-C portu ile telefonunuz 23W-27W hızında şarj olur. Type-A portunu kullanıyorsanız telefonunuzun desteklediği QC 3.0 protokolüyle 18W hızında şarj olur.

Son düzenleme:
Sheinden 53tl ye essager 45w sfc 2.0 çözünce bunlar cazip gelmiyor ama yine de güzelmiş. Sürekli araç içinde olan için nimet

Henüz denemedim ama malzeme kalitesi fena değil gibi. Paylaştığın kabloyu da almıştım vakit kazandırdın sağolasın @Mindustry

Ekler

• Acefast.webp
    Acefast.webp
    106.6 KB · Hit: 43
Fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Şu anda aracım yok ama yine de bir tane aldım.

Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,245
Üyeler
190,714
Son üye
slonwizy
Geri