Luci_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 386
dün 4.8 e düşmüş 3 taksit yapıştırdım ama kullanıp kullanmayacağımdan emin değilişmİndirimli hali o da 5068 değil saat başı fiyat artıyor 23 ünden beri sürekli artıyor![]()
dün 4.8 e düşmüş 3 taksit yapıştırdım ama kullanıp kullanmayacağımdan emin değilişmİndirimli hali o da 5068 değil saat başı fiyat artıyor 23 ünden beri sürekli artıyor![]()
Kesin uyuyordum o aradün 4.8 e düşmüş 3 taksit yapıştırdım ama kullanıp kullanmayacağımdan emin değilişm
Ya ilk çıktığında v2 yi verip almıştım da kullanmadan geri iade ettim amazon a pahallı geldi diye x1 aldım aradaki fark a steel series 7p kulaklık almıştım düşünValla bişey diyim mi malzeme kalitesi harbiden on numara ben böyle bişey görmedim bu kadar hafif olup taş gibi olması çok ayrı bişey ne gıcırtı ne esneme hiç bir şey yok yüzeyi o kadar mat ki parmağım kaymıyor :d Ayrıca clickler çok sağlam hissettiriyor hissiyatına bayıldım ama dediğim gibi kaba bir mouse küçük ellilere önermem
V4 PRO inceleme karşılaştırma izleyebilirsin hocam farklarını görürsünViper V4 pro çıkmış keşke bir tık küçüğünü yapsalare ya
127mm çok uzun 122-123 yapsalar logitechin yaptığı gibi mini versiyon güzel olurV4 PRO inceleme karşılaştırma izleyebilirsin hocam farklarını görürsün