❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

hocam teşekkürler siparişi geçtim, sizce viper v4 pro beklemeli miydim yoksa bunu alarak iyi mi yaptım duruma göre iade edebilirim
Hayırlı olsun hocam.İyi yapmışsın bence
Post automatically merged:

22 sinde bekledim kart 23 ünde yenileniyordu fiyat değişti atk x1 v2 3.8k dı 23 ünde 4k oldu sabah indirime girmiyor diye gittim x1 v2 sipariş verdim şimdi fiyat düşmüş delirtirler adamı şansıma bahtıma şimdi sizce iptal edip alayım mı x1 v2 nin 800 mah oluşu cezbediyor beni açıkçası
Ben razer alırdım hocam ama karar senin

Kulaklıkta tekrar düştü. 5841

Mouse ufak bir oynama ile bir miktar yukarı çıktı

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam.İyi yapmışsın bence

Ben razer alırdım hocam ama karar senin

Kulaklıkta tekrar düştü. 5841

Mouse ufak bir oynama ile bir miktar yukarı çıktı
Yani 1k fark a değer mi kararsızım açıkçası enson viper v2 pro dan v3 ilk çıktığında alıp iade etmiştim daha sonra atk x1 aldım hala güncel kullanıyorum çokta sorun yok ama yedekte dursun v2 sini aldım bataryası iyi habire şarj etmek sinir ediyor açıkçası

Viper V4 pro çıktı yada çıkıyor sanırım acaba onun fiyatı ne olacak

Güncelledim konuyu hocam.
4 gündür sepette fiyat saat başı değişiyor. Bir türlü 4.8 e düşmedi tekrar alacaktım.

Viper V4 pro çıktı yada çıkıyor sanırım acaba onun fiyatı ne olacak
10k civarı tahminen

Bak bak 93 oldu şimdi de kafayı yedirttiler bana

İndirimli hali o da 5068 değil saat başı fiyat artıyor 23 ünden beri sürekli artıyor 😂
Bu arada mouse bu gün ulaştı yaklaşık 30 dk önce kullanmaya başladım gerçekten çok premium çok hafif ama kaba bir mouse ama benim elime cuk oldu.

Bu arada mouse bu gün ulaştı yaklaşık 30 dk önce kullanmaya başladım gerçekten çok premium çok hafif ama kaba bir mouse ama benim elime cuk oldu.
Atx x1 v2 istemiştim ben de kopyası zaten yarın gelir 😂 düşmedi bir türlü yoksa alırdım viper

Atx x1 v2 istemiştim ben de kopyası zaten yarın gelir 😂 düşmedi bir türlü yoksa alırdım viper
Valla bişey diyim mi malzeme kalitesi harbiden on numara ben böyle bişey görmedim bu kadar hafif olup taş gibi olması çok ayrı bişey ne gıcırtı ne esneme hiç bir şey yok yüzeyi o kadar mat ki parmağım kaymıyor :d Ayrıca clickler çok sağlam hissettiriyor hissiyatına bayıldım ama dediğim gibi kaba bir mouse küçük ellilere önermem

Geri