🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Lian li kasa alacakken indirimi fark ettim belki alacak kişilere yardımcı olur

?

1774568875049.webp
1774568893026.webp

sunda kararsızım alsammı değermi bu fiyata diye.
Pek indirim fiyatı değil hocam, kasayı seviyorsanız üzmez. Daha sonra geceye gelirse en fazla 1k oynar, gelmezse ayda yılda bir indirim olsa 500-700 olur. Kendini heba etmeyin kasayı bekliyorsanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Jsjsjsj

Fenalar ya diyorum ya

Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 sevmiyorum ama 1tane alasım var siyahmi beyazmı alsam kararsızım.
veya 217 cezbediyor beni.
Hocam sence Lian Li UNI FAN TL WIRELESS mi yoksa Arctic P12 Pro ARGB mi? Çok kararsız kaldım.
6'lı arctic 4500'e geliyor.
Lianli alırsam üçlü LCD üçlü düz alırım. Onun da maliyeti 13k. 3x farka değer mi sence?

Hocam sence Lian Li UNI FAN TL WIRELESS mi yoksa Arctic P12 Pro ARGB mi? Çok kararsız kaldım.
Lianli alırsam üçlü LCD üçlü düz alırım. Onun da maliyeti 13k. 3x farka değer mi sence?
Lian Li'nin mirroruna, öndeki RGB stripine aşıksan, ne alırsan al tatmin etmez. 3 tane alıp, bir fan seti olunca heyacanın geçer. O zaman kafan rahatlar.

Soruna direk cevap mantık artic diyor😂

Pek indirim fiyatı değil hocam, kasayı seviyorsanız üzmez. Daha sonra geceye gelirse en fazla 1k oynar, gelmezse ayda yılda bir indirim olsa 500-700 olur. Kendini heba etmeyin kasayı bekliyorsanız.

Jsjsjsj

Fenalar ya diyorum ya
Yav onda gene fiyat farkı azdı. Düzün teklisinden üçlü alırsan 1819x3=5457 yapıyor fdaadfadadfda. Üçlüsü 400tl daha pahalı :D

1774569292430.webp

Lian Li'nin mirroruna, öndeki RGB stripine aşıksan, ne alırsan al tatmin etmez. 3 tane alıp, bir fan seti olunca heyacanın geçer. O zaman kafan rahatlar.

Benim takıntım ses. Sessiz ise alırım da arctic kadar hiçbiri sessiz değil gibi geliyor.

lian tl fanlar plastik kalitesi iyi.
bugun 11 tane siyah montajladım 1tane lcd bozuk cıktı :D
lcd elinden geldiği kadar az al bence.
lian li aşırı pahalı alacaksan şimdi alma 2 ci elden felan dağa ucuza bulursun gaming gecesi baya fiyat düşüyor bu arada.
şuan çok pahalı bence burda.
tamamen bütçene bak.
uni tl lcp likit kristal polimer dağa sağlam malzeme kullanıyor kanatlar dağa stabil diğer bütün modellerden.
ben şuan lian li hevesim kalmadı açıkcası yine kullanasım var ama :D

lian tl fanlar plastik kalitesi iyi.
bugun 11 tane siyah montajladım 1tane lcd bozuk cıktı :D
lcd elinden geldiği kadar az al bence.
lian li aşırı pahalı alacaksan şimdi alma 2 ci elden felan dağa ucuza bulursun gaming gecesi baya fiyat düşüyor bu arada.
şuan çok pahalı bence burda.
tamamen bütçene bak.
uni tl lcp likit kristal polimer dağa sağlam malzeme kullanıyor kanatlar dağa stabil diğer bütün modellerden.
ben şuan lian li hevesim kalmadı açıkcası yine kullanasım var ama :D
Kaça düşüyor hocam hiç dikkatimi çekmiyordu. Birde ses olarak arctic'den iyi midir?

Kaça düşüyor hocam hiç dikkatimi çekmiyordu. Birde ses olarak arctic'den iyi midir?
almadan once dba bakmak lazım fan stop özelliği olan fan al herzaman istediğin kadar kısarsın artich lerdede mevcuttu.
Arctic P12 PWM PST ve pro modelinde felan hatırladığım kadar var %0 dan %5-10 arası kapatıp acabiliyorsun :D baya sessiz oluyor.
pro basınca fena 6.9 mmH2O sıvı için alacaksan pro normal alacaksan.
hava sirkilasyonu için max ile pst güzel :D felan.
şunuda belirtim artich kalitesiz değil ama bazı 1 modelinde bazen fan sürtme sesi oluyordu pro mu max hatırlamıyorum nadiren oluyor.
denk gelirse bu lian li benzer problem olmadı anlamına gelmiyor tamamen şans işi.

Beyler bugün yeni aldığım cooler master elite 600 kasa geldi. 7 fanı içinde geliyor. Yemin ederim hayran oldum. Lian li sonsuzluk aynası işine fena imreniyordum ama bu beni pişman etmedi.

Ekler

• 1000028058.webp
    1000028058.webp
    573.5 KB · Hit: 74
  • 1000028057.webp
    1000028057.webp
    412.5 KB · Hit: 74

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow hx-1200 power sığmaz sanki :D 200mm diyor benim power tam limit gibi.

Ekler

• IMG_5835.webp
    IMG_5835.webp
    746.8 KB · Hit: 51
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye