🔥İndirim (3,999)WARP WP27-B 27 inç 165 Hz 1 ms Curved

Screenshot_2026-03-27-18-39-15-64_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
monitor ihtiyacım yok markayida pek bilmiyorum ama düşünen varsa pikselden dolayı 27" istemezse 24 inçde var. Bence fiyatı gayet indirimli.
varsa

İlk konum yanlışım varsa kusura bakmayın ucuz gördüm diye paylaşmak istedim.
Hayırlı olsun ilk konun ama paylaşıldı

Hayırlı olsun ilk konun ama paylaşıldı

nasıl kapatılıyor hocam kapatayım

kapatamazsın modlar kilitler sıkıntı yok
ULAN OĞLUM SEN HASTA MISIN MADEM MODLAR KİLİTLİYOR MADEM MODLAR DAHA ÖNCEDEN BENZER KONU AÇILDIYSA KONUYU KİTLİYOR SEN NEDEN BURAYA BÖYLE BİR YORUM YAPIYORSUN BUNUN KİME NE FAYDASI VAR NEDEN SPAM ATIYORSUN MODLAR KİTLERSE KİTLER SEN NİYE DAHİL OLUYORSUN

ULAN OĞLUM SEN HASTA MISIN MADEM MODLAR KİLİTLİYOR MADEM MODLAR DAHA ÖNCEDEN BENZER KONU AÇILDIYSA KONUYU KİTLİYOR SEN NEDEN BURAYA BÖYLE BİR YORUM YAPIYORSUN BUNUN KİME NE FAYDASI VAR NEDEN SPAM ATIYORSUN MODLAR KİTLERSE KİTLER SEN NİYE DAHİL OLUYORSUN
Ne bu agresiflik, papatya çayı öneririm.

Kral sana acilen papatya tarlası yazıyorum seni çay may kurtarmaz git papatya tarlasının ortasında papatya çayı iç bi gel ya adam ne demiş verdiğin tepkiye bak umarım 15 yaşındasındır

gereksiz yorum - yorum kasıyorsun -rep

Bak güzel kardeşim konu kirliliği olmasın diye forumlarda birebir aynı olan konulardan sonradan açılanlar kilitlenir. Bu forumda da durum aynı. Ben konusu açıldı diyip önceki konuyu etiketledim ki önceki konuda kullanıcıların yorumları var, insanlar forumda gezerken veya konu ararken işleri zorlaşmasın kafaları karışmasın amacıyla yazıyorum. Zaten modlar da bu nedenle kilitliyor. Ve benden başkaları da bunu yazabiliyor.
Adam yanlışım varsa kusura bakmayın demiş ben de kibar dille daha önceki konular var mı diye bakmadan aynı tarihte aynı konuyu açmasının yanlış olduğunu ima etmişim. Modlar kilitler zaten sıkıntı yok diye de konu sahibi konuyu nasıl silecez dediği için yazdım. Spam falan yok. Eğer kuyruğuna bastığım biriysen derdini pm yoluyla anlat forumda 1881 tane mesajın var, bu kadar iletisi olan birinin böyle tepki vermesi ilginç geldi.

Cloudflare monitör mü çıkarmış? (!)

Aslında varya anlamayacan böyle işlerden tek amacın girip eğlenmek olacak bundan alacaksın arka RGB tabi manyak kavislide ekran uff
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağızdan al burundan ver... Sakinliğini koru...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri