Değer bende senin aldığın modelin wifi 7 modelini almıştım iade edicem yarın bunu siparis geçtimamazondan 8500 TL'ye gigabyte x870 gaming wifi6 aldım iade edip 4k farka değer mi
Değmez hatta Gigabyte 4 M2 slotlu olması lazım downgrade olur. Tam modelini atarsan daha iyi inceleriz.amazondan 8500 TL'ye gigabyte x870 gaming wifi6 aldım iade edip 4k farka değer mi
Değmez hatta Gigabyte 4 M2 slotlu olması lazım downgrade olur. Tam modelini atarsan daha iyi inceleriz.
9800x3d için ortlaama bi b650 bile fazlasıyla yeterli.Özel istekler dışında anakart yükseltmenin pek bir olayı yok.9800x3d için iyi midir daha mı iyi bir anakart bakmak gerekir
Sağolun hocam sıfır sistem kuracağım değişiklik için almıyorum yeni toplamaya başlamıştım sıfırdan9800x3d için ortlaama bi b650 bile fazlasıyla yeterli.Özel istekler dışında anakart yükseltmenin pek bir olayı yok.
Çok iyi duruyor kasanın içindekine elektrik veresim gelmediBu da dip fiyat çok ciks duruyor
MSI MAG X870E TOMAHAWK MAX WIFI PZ AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870E TOMAHAWK MAX WIFI PZ AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tomahawk her serisinde dolu ama değişik tasarımlı oluyor ben X570 Tomahawk kullanmıştım baya iyiydi.fiyat olarak en dolu ve kaliteli serilerden biri az tipi dağa güzel yapsalar insanı çok cezbederdi.
siyah üretseler gelse alırdık bekleki gelsinÇok iyi duruyor kasanın içindekine elektrik veresim gelmedi