🔥İndirim B650 Fiyatına MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL

Trifact

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,768
MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL

Yine eski avantajlı fiyatına dönmüş. Bazı mağazaların yapamadığı indirimi yine vatan bilgisayar yapmış. İnceleme için bende satın aldım sistem toplamak için b650 arayanlara daha güncel b850 chipseti 5359TL'ye geliyor. Uçuk kaçık üst düzey işlemcilerle kullanılmasını şimdiden önermiyorum, giriş/orta seviye işlemciler için mük mük.

Yine eski avantajlı fiyatına dönmüş. Bazı mağazaların yapamadığı indirimi yine vatan bilgisayar yapmış. İnceleme için bende satın aldım sistem toplamak için b650 arayanlara daha güncel b850 chipseti 5359TL'ye geliyor. Uçuk kaçık üst düzey işlemcilerle kullanılmasını şimdiden önermiyorum, giriş/orta seviye işlemciler için mük mük.
bence colorful anakart almak daha mantıklı

bu tarz bi anakart öneririm
Kesinlikle çok çok daha dolu bir anakart bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlıktaki anakart b850 olduğuna bakmayın çöp, giriş girişi

az daha üzerine x870 var :D

msi carbon x870e gibi mobolar ağır overclock ve usb 4 için mi var, fiyat farkına ekran kartı yükseltilebiliyor ondan merak ettim

b850-x870 gibi isimlere çok takılmamak gerek. ssd desteklerine , kaç vrm olduğuna vs. vs. bakmak lazım. bazı b650 anakartlar b850 coğu anakarttan daha iyi olabiliyor. tam tersi de geçerli

Konudaki anakartı şu ramler ile kullandım ama maalesef expo aktif edemedim bir ara axmp aktif oldu sonra onda da yeniden başlatmada dram ışığı sabit kaldı görüntü gelmedi o nedenle alacak kişilerin bilgisine tabii her ram için geçerli değil bu durum gelecek bios güncellemeleri ile muhtemelen düzelir bunun dışında fiyatına göre mükemmel anakart

Bu fiyata sunduğu özellikler gayet iyi zaten üst seviye iddiasıda yok öyle ayrıca b650 lerde giriş seviye anakartlarında fiyatları belli daha ne olmasını bekliyorsun çöp terimi bence yanlış dostum .

Son düzenleme:
Konudaki anakartı şu ramler ile kullandım ama maalesef expo aktif edemedim bir ara axmp aktif oldu sonra onda da yeniden başlatmada dram ışığı sabit kaldı görüntü gelmedi o nedenle alacak kişilerin bilgisine tabii her ram için geçerli değil bu durum gelecek bios güncellemeleri ile muhtemelen düzelir bunun dışında fiyatına göre mükemmel anakart

Bu fiyata sunduğu özellikler gayet iyi zaten üst seviye iddiasıda yok öyle ayrıca b650 lerde giriş seviye anakartlarında fiyatları belli daha ne olmasını bekliyorsun çöp terimi bence yanlış dostum .
Hocam bu anakart 7 vram, vram soğutucusu yok, usb portu çok az, matx, üstündeki portlarda az ve matx. 1500 tl farkla şöyle bir şey alınması çok daha mantıklı https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...-anakart-p-55808?utm_campaign=akakce&v=1.48.3

Bro hastalığın ne alemde iyi misin?

msi carbon x870e gibi mobolar ağır overclock ve usb 4 için mi var, fiyat farkına ekran kartı yükseltilebiliyor ondan merak ettim
X870E alınca 1 tane pci5 bir tane de pci4(anakarta gömülü ek pci veri yolları var) m2 sss takınca ekran kartın x16 dan x8'e düşmüyor. Anakartın güç beslemeleri aşırı iyi bir hal aldığından uzun süreli ağır yüklerde de stabilitede fark ettiriyor. Anakart özellikleri arttıkça gelen başka bariz farklarda var mesela cmos tuşu bile olmuyor giriş sevilerde vb. Dolu paket araba gibi düşün.

Geri