Yusuf Öztürk
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
x9 da siyah kalmamış beyaz ve pembe var . Beyaz istemiyorum çabuk kirlenir.
bu ikisinin farkı nedir usta
illa kulak üstü dersen mxhose x9 kullanıyorum ve memnunum ama ıem daha iyi
Could alpha s nasıl hocam çift odacıklı?Hocam sizi gücendirmek istemem ama hem wraithin bu modeli hemde Kz'ler resmen çöp. Bunlar iem dünyasının KTC marka telefonu gibi düşün.
ses kartın yoksa wraith sense ıem çok iyi bi seçenek. onun dışında kz kulaklıklar çok iyi. çok fazla seçenek var hangilerini deneyimledin bilmiyorum ama hem kulağa oturma uyum konusunda hem de ses konusunda çok iyi. şuan zstx kullanıyorum ve baya memnunumHocam sizi gücendirmek istemem ama hem wraithin bu modeli hemde Kz'ler resmen çöp. Bunlar iem dünyasının KTC marka telefonu gibi düşün.
hyperx iyi ama eskide kalan bi iyi. modası geçti artık önermemCould alpha s nasıl hocam çift odacıklı?
pembe al bende de var. üst bandını siyah kumaş sargı alıp sar çok hoş oluyo. siyah kumaş ped de alabilirsinx9 da siyah kalmamış beyaz ve pembe var . Beyaz istemiyorum çabuk kirlenir.
v9 ile x9 arasındaki farklar neler ve basları iyi mi sence ve fotoğrafını atar mısın şuanki halininses kartın yoksa wraith sense ıem çok iyi bi seçenek. onun dışında kz kulaklıklar çok iyi. çok fazla seçenek var hangilerini deneyimledin bilmiyorum ama hem kulağa oturma uyum konusunda hem de ses konusunda çok iyi. şuan zstx kullanıyorum ve baya memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hyperx iyi ama eskide kalan bi iyi. modası geçti artık önermem
pembe al bende de var. üst bandını siyah kumaş sargı alıp sar çok hoş oluyo. siyah kumaş ped de alabilirsin
Benim 1 more sonoflow razer'dsn bi tık daha iyi ses veriyo kalite ve bass konusunda ses kartı ileses kartın yoksa wraith sense ıem çok iyi bi seçenek. onun dışında kz kulaklıklar çok iyi. çok fazla seçenek var hangilerini deneyimledin bilmiyorum ama hem kulağa oturma uyum konusunda hem de ses konusunda çok iyi. şuan zstx kullanıyorum ve baya memnunum
hyperx iyi ama eskide kalan bi iyi. modası geçti artık önermem
pembe al bende de var. üst bandını siyah kumaş sargı alıp sar çok hoş oluyo. siyah kumaş ped de alabilirsin
mchose un isimlerdirmesi garip. kendi sitelerine bakarsan x9 en premium üst modelleri. kalite farkı var ses konusunu deneyimlemedim ama kutu içeriği farkı net barizv9 ile x9 arasındaki farklar neler ve basları iyi mi sence ve fotoğrafını atar mısın şuanki halinin
kutu içinde ne gibi farklıkları varmchose un isimlerdirmesi garip. kendi sitelerine bakarsan x9 en premium üst modelleri. kalite farkı var ses konusunu deneyimlemedim ama kutu içeriği farkı net bariz
x9 un pedleri daha kaliteli ve bir çift tam kumaş ped bir çift de kulağa kafaya temas eden yerleri kumaş dış kısım ses izolasyonu için deri olan pedler çıkıyo.kutu içinde ne gibi farklıkları var