Öneri Oyun için kulaklık önerisi

Hocam sizi gücendirmek istemem ama hem wraithin bu modeli hemde Kz'ler resmen çöp. Bunlar iem dünyasının KTC marka telefonu gibi düşün.
ses kartın yoksa wraith sense ıem çok iyi bi seçenek. onun dışında kz kulaklıklar çok iyi. çok fazla seçenek var hangilerini deneyimledin bilmiyorum ama hem kulağa oturma uyum konusunda hem de ses konusunda çok iyi. şuan zstx kullanıyorum ve baya memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Could alpha s nasıl hocam çift odacıklı?
hyperx iyi ama eskide kalan bi iyi. modası geçti artık önermem

pembe al bende de var. üst bandını siyah kumaş sargı alıp sar çok hoş oluyo. siyah kumaş ped de alabilirsin

ses kartın yoksa wraith sense ıem çok iyi bi seçenek. onun dışında kz kulaklıklar çok iyi. çok fazla seçenek var hangilerini deneyimledin bilmiyorum ama hem kulağa oturma uyum konusunda hem de ses konusunda çok iyi. şuan zstx kullanıyorum ve baya memnunum

pembe al bende de var. üst bandını siyah kumaş sargı alıp sar çok hoş oluyo. siyah kumaş ped de alabilirsin
v9 ile x9 arasındaki farklar neler ve basları iyi mi sence ve fotoğrafını atar mısın şuanki halinin

Benim 1 more sonoflow razer'dsn bi tık daha iyi ses veriyo kalite ve bass konusunda ses kartı ile

v9 ile x9 arasındaki farklar neler ve basları iyi mi sence ve fotoğrafını atar mısın şuanki halinin
mchose un isimlerdirmesi garip. kendi sitelerine bakarsan x9 en premium üst modelleri. kalite farkı var ses konusunu deneyimlemedim ama kutu içeriği farkı net bariz

kutu içinde ne gibi farklıkları var
x9 un pedleri daha kaliteli ve bir çift tam kumaş ped bir çift de kulağa kafaya temas eden yerleri kumaş dış kısım ses izolasyonu için deri olan pedler çıkıyo.

AE-5 plus var bendede cok kulaklık denedim en son 7Hz Salnotes Zero kullanıyorum çok memnun kaldım pubg oynuyorum iyi geliyor sahne sesleri ayak sesleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,738
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri