digital mi cd limi aldınArkadaş 36 k ya ps5 +2 dualsense olarak aldım iyi mi? Gta 6 ve yeni çıkacak oyunlarda beni yarı yolda bırakır mı 4 k tv var
Hocam pahalıya almışsınız bilkom olsa neyse de 6-7 ay önce ps5 pro 2 kol+şarj istasyonunu 42k 6 taksite aldık ithalatçı garantiliNeden öyle dediniz hocam
Hocam o 6ay önceydi şimdi gösterin o fiyatlara alalımHocam pahalıya almışsınız bilkom olsa neyse de 6-7 ay önce ps5 pro 2 kol+şarj istasyonunu 42k 6 taksite aldık ithalatçı garantili
Dijitakdigital mi cd limi aldın
iptal edebiliyorsan et bence n11 de 29k digital var 4k ya 2. koluda alırsın ve her akşam n11 de indirim kuponları geliyor 1.000 tl kuponuda alıp kullanısın 32k ya gelmiş olur toplamHocam o 6ay önceydi şimdi gösterin o fiyatlara alalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dijitak
www.n11.com
Yav hocam mantıksız bu neden söyliyim bir defa benim aldığım satıcı ps5 satıcılar arasında en iyisi 2.si dualsence şarj istasyonuda variptal edebiliyorsan et bence n11 de 29k 4k ya 2. kol alırsın her akşam n11 de indirim kuponları geliyor 1.000 tl kuponuda alıp kullanısın 32k ya gelmiş olur
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
satıcı çok önemli değil bunun yorumlarıda iyi sıkıntı olmaz şarj standı ise 1.5k zaten 33.5 eder sen bilirsin yinedeYav hocam mantıksız bu neden söyliyim bir defa benim aldığım satıcı ps5 satıcılar arasında en iyisi 2.si dualsence şarj istasyonuda var
1 sene önce 24 bin normal hocam bugün fiyatlar hep böyleFiyat pahalı. İstanbuldaysanız Kadıköydeki Kahraman Konsoldan alın. İthalatçı olsa bile 2 sene garanti veriyorlar. Sahibinden üzerindende alabilirsiniz. 1 sene önce Bilkom Garantiliyi 24 bine almıştım. Oyun fiyatlarına gelirsekte PS Plus alın belli indirim dönemleri oluyor. Genelde ilk üyeliğin 12 aylığı indirimli veriliyor. Güvendiğiniz biri varsa PSN kardeşliği yapın oyunları ortak alırsınız ben akrabamla bu şekilde ortak kullanıyorum. Oyun çıkar çıkmaz alıp oynuyoruz. İkimiz içinde yarı fiyatına geliyor.
Ama sen pahalıya almışsın. Senin aldığın fiyatlara cdli satılıyor. Mesela bahsettiğim yerde digital versiyon, 2 kol + şarj standı 31.500 tl. cdli versiyon, 2 kol + şarj standı 35.500 tl. Aradaki fiyat farkına 1 yıllık Plus aboneliği alırdın. İyi forumlar.1 sene önce 24 bin normal hocam bugün fiyatlar hep böyle
Hocam tamam da ben proyu aldım o fiyata siz biraz pahalıya almışsınız şimdiki piyasaya göre yine de hayırlı olsunHocam o 6ay önceydi şimdi gösterin o fiyatlara alalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dijitak