Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Hocam o 6ay önceydi şimdi gösterin o fiyatlara alalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dijitak
iptal edebiliyorsan et bence n11 de 29k digital var 4k ya 2. koluda alırsın ve her akşam n11 de indirim kuponları geliyor 1.000 tl kuponuda alıp kullanısın 32k ya gelmiş olur toplam

iptal edebiliyorsan et bence n11 de 29k 4k ya 2. kol alırsın her akşam n11 de indirim kuponları geliyor 1.000 tl kuponuda alıp kullanısın 32k ya gelmiş olur
Yav hocam mantıksız bu neden söyliyim bir defa benim aldığım satıcı ps5 satıcılar arasında en iyisi 2.si dualsence şarj istasyonuda var

Yav hocam mantıksız bu neden söyliyim bir defa benim aldığım satıcı ps5 satıcılar arasında en iyisi 2.si dualsence şarj istasyonuda var
satıcı çok önemli değil bunun yorumlarıda iyi sıkıntı olmaz şarj standı ise 1.5k zaten 33.5 eder sen bilirsin yinede

Fiyat pahalı. İstanbuldaysanız Kadıköydeki Kahraman Konsoldan alın. İthalatçı olsa bile 2 sene garanti veriyorlar. Sahibinden üzerindende alabilirsiniz. 1 sene önce Bilkom Garantiliyi 24 bine almıştım. Oyun fiyatlarına gelirsekte PS Plus alın belli indirim dönemleri oluyor. Genelde ilk üyeliğin 12 aylığı indirimli veriliyor. Güvendiğiniz biri varsa PSN kardeşliği yapın oyunları ortak alırsınız ben akrabamla bu şekilde ortak kullanıyorum. Oyun çıkar çıkmaz alıp oynuyoruz. İkimiz içinde yarı fiyatına geliyor.

Fiyat pahalı. İstanbuldaysanız Kadıköydeki Kahraman Konsoldan alın. İthalatçı olsa bile 2 sene garanti veriyorlar. Sahibinden üzerindende alabilirsiniz. 1 sene önce Bilkom Garantiliyi 24 bine almıştım. Oyun fiyatlarına gelirsekte PS Plus alın belli indirim dönemleri oluyor. Genelde ilk üyeliğin 12 aylığı indirimli veriliyor. Güvendiğiniz biri varsa PSN kardeşliği yapın oyunları ortak alırsınız ben akrabamla bu şekilde ortak kullanıyorum. Oyun çıkar çıkmaz alıp oynuyoruz. İkimiz içinde yarı fiyatına geliyor.
1 sene önce 24 bin normal hocam bugün fiyatlar hep böyle

1 sene önce 24 bin normal hocam bugün fiyatlar hep böyle
Ama sen pahalıya almışsın. Senin aldığın fiyatlara cdli satılıyor. Mesela bahsettiğim yerde digital versiyon, 2 kol + şarj standı 31.500 tl. cdli versiyon, 2 kol + şarj standı 35.500 tl. Aradaki fiyat farkına 1 yıllık Plus aboneliği alırdın. İyi forumlar.

Hocam o 6ay önceydi şimdi gösterin o fiyatlara alalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dijitak
Hocam tamam da ben proyu aldım o fiyata siz biraz pahalıya almışsınız şimdiki piyasaya göre yine de hayırlı olsun

Adam iyi mi etmişim diyor,hayır pahalıya almışsın diyoruz şimdide kendini öyle yapmadığına ikna etmek için bize malını savunuyor. Ne insanlar var şu hayatta :D geçen 34K'ya 2. El Ps5 Pro + 1 kol + Steelseries Arctis 7P aldım dostum :D

Geri