ATK Dragonfly A9 Plus takılma sorunu çözümü

moisekaen

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese selamlar. 2 gün önce ATK Dragonfly A9 Plus aldım ve forumlarda okuduğum kadarıyla başkalarında da mevcut olan "mouse takılma" sorununu ben de yaşadım. Çözüm olarak da genelde yeni bir mouse pad gerektiği, çünkü bu mouse'un mouse pad seçtiğini söylemişlerdi. Bu çözüm işe yarayacaktır kuşkusuz ancak mouse pad almadan da bu işi çözebileceğini belirtmek isterim: ATK Gear Hub uygulamasını indirdikten sonra en güncel sürüme mouse'u güncelledim, sonrasında mouse'a uygulama üzerinden reset attım ve takılmaların daha da azaldığını fark ettim. En sonunda da uygulamada bulunan "Parameter Settings" sekmesinden LOD ayarını 2mm'e ayarlayınca sorun düzeldi.
Eğer benim gibi bu sorunu yaşayan varsa ve denediğim yöntemi denemediyse denemesini tavsiye ederim. Muhtemelen sorun da çözülecektir.

Herkese selamlar. 2 gün önce ATK Dragonfly A9 Plus aldım ve forumlarda okuduğum kadarıyla başkalarında da mevcut olan "mouse takılma" sorununu ben de yaşadım. Çözüm olarak da genelde yeni bir mouse pad gerektiği, çünkü bu mouse'un mouse pad seçtiğini söylemişlerdi. Bu çözüm işe yarayacaktır kuşkusuz ancak mouse pad almadan da bu işi çözebileceğini belirtmek isterim: ATK Gear Hub uygulamasını indirdikten sonra en güncel sürüme mouse'u güncelledim, sonrasında mouse'a uygulama üzerinden reset attım ve takılmaların daha da azaldığını fark ettim. En sonunda da uygulamada bulunan "Parameter Settings" sekmesinden LOD ayarını 2mm'e ayarlayınca sorun düzeldi.
Eğer benim gibi bu sorunu yaşayan varsa ve denediğim yöntemi denemediyse denemesini tavsiye ederim. Muhtemelen sorun da çözülecektir.
bana çözüm olmadı hocam.Klasse pro vardı dün porge speed mousepad aldım ama sorun hala devam ediyor.Ben bu sorunu pubg de yaşıyorum kardeşim valorant vb.oyunlar oynuyor ben yaşamaım öyle bi sorun diyor ama var bi sıkıntı.Asus tuf m3 mouse um vardı onda böyle bi sorun yoktu.Plus serisi bozuk demek ki.Keşke düz versiyonunu alsaymışız.Sensör bi tık iyiymiş de bilmem neymiş.Al işte neresi iyi bi oyun zevkim var onu da mahvediyor.

Ben tahtada kullanırken takılma yaşıyordum çok hafif hafif ancak mouse pade geçince sorun çözüldü. 2mm ye almak ta çok fark ettiriyor evet.

Çok ilginç atk x1 var 1.5 yıldır felan kullanıyorum dün 4. klasse mouse pad imi aldım denerken fare takılmaya başladı mouse pad i eskisini tekrar kullanmaya devam etsem de yine takılmalar devam etti sanırım aldığım atk x1 v2 mouse pad i de iade etmem gerekli böyle sinir bozucu bir şey olamaz çünkü

Geri