🔥İndirim MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ

Ufak bi tavsiye m100a olan kasadan uzan durun gördüğüm kullandıgım en kötü en dandik içi en dar kasa.

Vatan coştu.

Bende alcam gibi hangisini alsam?
Yapma vatan dayanamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan coştu.

Bende alcam gibi hangisini alsam?
Kabul etmiyorum 850 w yok

kasalar

iyi fiyatlılar

vay maestro 9900 tl ye düşmüş

PSUlar güç kaynakları

öne cıkan modeller

Atx 2.0 mı 3.0 mı psu hiçbirşey yazmıyor

Hacı içinde zaten a750bn var. Bence başkasıyla ortak girmeyi bekleyip kaçırma alacaksan al satarsın her türlü psuyu.
A750BN o kadar iyi bir psu Değil Tier liste de C segmentinde yani giriş-Orta arası (tabi psu fiyatları kafayı yemiş oradı ayrı) Ayrıca içindeki fan ucuz ve kalitesiz yani 2 yıl falan sonra ses yapmaya başlar muhtemelen

(Bende A750BN kullanıyorum ama ben 2000TL ye mi 2600TL ye mi ne almıştım 2.elden ve daha yeniydi 6 aylık mı neydi ama fan yükte biraz sesli ama kulaklığı takınca duymazsınız)

RTx 4070 ve altı GPU’lu sistemler için uygun Aslında 4070Tİ da olabilir

BAna da sadece kasa lazım psu ihtiyacı olan varsa bölüşebiliriz

2500+1500 şeklinde olabilir
Bu kasa bende var, fena değil ama içindeki psu’da bayağı cw vardı bilginize hocam

A750BN o kadar iyi bir psu Değil Tier liste de C segmentinde yani giriş-Orta arası (tabi psu fiyatları kafayı yemiş oradı ayrı) Ayrıca içindeki fan ucuz ve kalitesiz yani 2 yıl falan sonra ses yapmaya başlar muhtemelen

(Bende A750BN kullanıyorum ama ben 2000TL ye mi 2600TL ye mi ne almıştım 2.elden ve daha yeniydi 6 aylık mı neydi ama fan yükte biraz sesli ama kulaklığı takınca duymazsınız)

RTx 4070 ve altı GPU’lu sistemler için uygun Aslında 4070Tİ da olabilir
Hacı ben yıllarca eski sistemimde frisby psu kullandım çoğu tier liste bile almazlar bir sıkıntı olmadı. Parasına göre her şey illa ki kalite farkı olacak.

Hacı ben yıllarca eski sistemimde frisby psu kullandım çoğu tier liste bile almazlar bir sıkıntı olmadı. Parasına göre her şey illa ki kalite farkı olacak.
Ama benim frisby 650W psu 1 gün bile dayanamadı 2’ci oc yi açışımda yada kullanışım sırasında GG Ryzen 7 3800X ve GT 430 kullanıyordum o zamanlar
Yani elektirik tesisatı/altyapısı ve bir çok etkende var ama frisby güvenme

MSI MAG A850GL alayim dedim fan sesi var dediler, GS alayim dedim yükte CW var diyorlar. ne alacagiz?

MSI MAG A850GL alayim dedim fan sesi var dediler, GS alayim dedim yükte CW var diyorlar. ne alacagiz?
Rm850e kardeşim kullanıyor cw var mı bilmiyorum kasa masasının üstünde değil radyatör fanı sesinden cw varsa da duyulmuyor olabilir. Cw olmayan çok yok adamlar üst düzey seasonic kullanıyor yurtdışında yine cw çıkabiliyor.

Geri