DONANIM HABER TV TAVSİYELERİ SAYFASI GERÇEKLERİ

Frekans76

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar sizlere Donanım Haber adli sitenin Tv Tavsiyesileri Bölümünden biraz bahsedeceğim.

DH Tv Tavsiyesileri bölümü vatandaşın bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve en uyguna satilan Tv yi tavsiye verme yerini çoktan geçmiş, birilerinin Tv satarak PRIM kazandığı menfaat sarmalina dönmüş bir yer olmuştur. Bu menfaatin orada Sürdürülebilmesi için vatandaşın bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve en uygun fiyata satilan Tv leri tavsiye verenler çeşitli iftiralar, yaftalamalar ile bir bir sayfadan uzaklaştırilmis, tavsiye vermeye çalışanlarda Tv satarak prim kazanan ve onunla alakali fake hesaplarla ve sayfa Admini ile sayfada zorbalığa maruz kalmaktadir.

Menfaatlerine çomak sokan kim varsa sayfaya coreklenmis gerçek ve fake hesaplarla o üyenin üzerine gidilmekte, iftiralar ve yaftalamalar ile ikili tartışmaya çekilip uzaklaştırma cezası verdirilmektedir.
Orada sadece Samsung LG satıcısınin sattigi Tv lerin tavsiyesi verilmesini izin verilmekte, kendileri isterse bütçesine göre Tv tavsiyesi istene özellik olarak Tcl/İffalcon Tv ler özellikli olarak daha iyi ve daha uygun fiyatlı olmasina rağmen o Tv ler degil de bilinçli olarak baska Tv ler onermektedir. İnanmayan sayfaya girip bakabilir, biraz geçmişe dogru sayfaları okuyabilirler.

Bu çirkin çarkın içinde maalesef sayfa Admini de vardır, tarafsız olması gereken, üyelerin menfaatini koruması gereken sayfa admini sayfada Tv satarak prim kazananlardan yana olmuştur, hala da ayni cizgidedir.

Sizlere küçük bir örnek vermek gerekirse 55 k bütçesi ile ( 1 ay öncesine kadar 50 k idi) Tv tavsiyesi isteyen üyeye bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve en uyguna satılan hangi Tv önerilebilir? İffalcon 65u95a 54 k satılıyor şimdi, 15-20 gun önce 50 k ya satılıyordu, bu Tv giriş seviyesi mini led Tv si olup, Tcl c6k ile aynı özelliklerde ve aynı yazılımı almaktadır.

Hatta 65c6k önerilebilir 5-6 gun once 51 k ya satildi Vatan internet magazasinda gece indirimlerinde, dün gecede 55 k civarinda satılıyordu.

Görüldü üzere 50-55 k Bütçesi olana önerilebikecek en özellikli ve uygun fiyatli Tv Tcl c6k( q6c) ve İffalcon u95a modeli.

Bütçesi 40 -45 k ise 55 " de 55u95a 37-39 k ya satılan giriş seviyesi mini led Tv si, veya 49 k ya satilan 55q7c orta sekmentinde mini led Tv si( şimdi 51.5 k ya satılıyor)
60 k bütçesi olana Tcl in 65q7c modelini onerdik hepsiburada 2 ay kadar sure 61.5 k dan satıldı, şimdi Trendyol bir hafta öncesine kadar 69 k ya satılıyordu şimdi 71 k ya satılıyor.
Tcl 65q7c nin Samsung daki karşılığı 65q85f dir, ve ondan özellik olarak hem daha iyidir hem de daha uyguna satılmaktadır.

Keza giriş seviyesi mini led kategorisinde Samsung qn80f si vardır, Tcl c6k( q6c) ve İffalcon u95a Samsung qn80f dem hem daha özelliklidir hem de daha uyguna satılıyor.

Ust sekment mini led Tv elinde Tcl c8k, samsung qn90f de durum böyledir.

40-50-60 k bütçesi ile Tv tavsiyesi isteyen üyelere piyasadaki en özellikli ve en uygun fiyata satilan Tv lerin tavsiye verilmesi bazılarının işine gelmedi maalesef. Bu düzen halen devam etmektedir orada ve bu fiyat aralığında tavsiye isteyenlere bilerek yanlış tavsiyeler verilmektedir.

Bedeli ağır olsa da ben her zaman vatandasin bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve en uyguna satılan Tv yi alabilmesi için mücadele verdim ve hala da vermekteyim.

Bu paylaşımı DH Tv Tavsiyesileri sayfasındaki menfaat temelli durumu bilin diye yazdim arkadaşlar, hani olurda oradan Tv tavsiyesi isteyen çıkar, karşılasacagi sey bu yani.
Sormak istediğiniz bir şey olursa yazin yardımcı olmaya, açıklamaya çalışırım.

Yahu hocam arayüzü 2001den kalma siteleri hala kullanıyor musunuz? O sitenin kitlesi +50 yaş göbeği ağrı dağı gibi şiş dayılardan oluşuyor kullanmayın öyle siteleri bildiğiniz şeyi unutursunuz öyle bir bilgi kirliliği oluyor miss gib donanım arşivi forum var site arayüzü bile iç açıyor

Yahu hocam arayüzü 2001den kalma siteleri hala kullanıyor musunuz? O sitenin kitlesi +50 yaş göbeği ağrı dağı gibi şiş dayılardan oluşuyor kullanmayın öyle siteleri bildiğiniz şeyi unutursunuz öyle bir bilgi kirliliği oluyor miss gib donanım arşivi forum var site arayüzü bile iç açıyor
Hocam zamaninda uye oluşum bende ,dediğiniz gibi eski üyeydim, 15 yıllık falan, ama oradaki o menfaat temelli durumu görünce mücadele etmeye çalıştım elimden geldiğince bütçesine göre Tv tavsiyesi isteyen piyasada en özellikli ve en uyguna satılan Tv leri önermeye çalıştım,
Vatandaşa bunlar daha pahaliya satilan kenardan aydınlatmali eski teknoloji Edge Led oaln Edge lit Mini diye tabir edilen Samsung qn70f onerirken ben Tcl orta sekment mini led Tv si olan 65q7c önerdim, 61.5 k ya satildi 2 ay sürersince, şimdi de giriş seviyesi mini led olarak iffalcon u95a, Tcl c6k( q6c) önermeye çalışıyordum.
Bu birilerinin işine gelmedi orada maalesef.
Oradan Tv tavsiyesi isteyenler olursa dikkatli olsunlar derim.

Eskiden yalnızlıktan kafayı yemiş kadın düşmanları ile dolu bir siteydi.

Hocam zamaninda uye oluşum bende ,dediğiniz gibi eski üyeydim, 15 yıllık falan, ama oradaki o menfaat temelli durumu görünce mücadele etmeye çalıştım elimden geldiğince bütçesine göre Tv tavsiyesi isteyen piyasada en özellikli ve en uyguna satılan Tv leri önermeye çalıştım,
Vatandaşa bunlar daha pahaliya satilan kenardan aydınlatmali eski teknoloji Edge Led oaln Edge lit Mini diye tabir edilen Samsung qn70f onerirken ben Tcl orta sekment mini led Tv si olan 65q7c önerdim, 61.5 k ya satildi 2 ay sürersince, şimdi de giriş seviyesi mini led olarak iffalcon u95a, Tcl c6k( q6c) önermeye çalışıyordum.
Bu birilerinin işine gelmedi orada maalesef.
Oradan Tv tavsiyesi isteyenler olursa dikkatli olsunlar derim.
siteye girince 20 tane sponsorlu konu çıkıyor tabii ki de reklam geliri olanların işine gelmez adamlar işi paraya dökmüş sizin gibi insanlara yazık boşuna olan size oluyor

Aynı muameleler bana da yapıldı. LG OLED kullanıyorum beni bile TCL promotörü diyerekten Forum'dan attılar. Özellikle formun admini dahi her TCL önerine karşı çıkıyor satıcı muamelesi yapıyor üstelik forumda resmi olarak LG/Samsung satıcısı varken. Tcl markasını insanlara önermeyip samsung/lg sattırmaya yönelik bir politika izliyorlar. Can dostum frekans ile bu haksızlığa ses çıkarttık ama her zaman susturulduk.
IMG_2180.webp
IMG_2389.webp

Ekler

• IMG_2181.webp
    IMG_2181.webp
    179.1 KB · Hit: 7
Harbi o forum arayüzü ne öyle ya, gözüm kanadı. Tamam eskisin anladıkta neden hiç arayüz güncellemesi yapmaz insan. Hep eski üyeler kalmış zaten.

siteye girince 20 tane sponsorlu konu çıkıyor tabii ki de reklam geliri olanların işine gelmez adamlar işi paraya dökmüş sizin gibi insanlara yazık boşuna olan size oluyor
Hocam inanın bunlarla cok mücadele ettim🙂 hani derler ya kötü ev sahibi kırıcısınız ev sahibi yaparmış bende bunlar yüzümden piyasadaki Tv lerin özelliklerini ederini öğrendim, kıyaslama yapabilecek bilgi ve donanıma eristim, şimdi de bütçesine göre Tv almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bana sorsan piyasadaki telefonları , tabletleri ve bilgisayarlari bilemem özellikleri lni bilmiyorum mesela, kıyaslama yapamam ama Tv sorarsan hemen hemen çoğunu bilirim .
Oradaki sorun sponsor olana her alanda yol vermeleri, sponsorun kendi ozel sayfasi var, oraya kimse karışmıyor ne yaparsa yapsın ama Genel Tv Tavsiyesileri sayfasında adam oranında sponsoru imiş gibi hareket ediyor, ve yıllardır millete Samsung Lg Edge Ledler tavsiye etti millete. Vatandaşın giriş seviyesi mini led Tv alma imkanı varken adama Eski teknoloji Edge led Tv tavsiye etti, yani hic utanma yok bunlarda. Düşündükleri sadece sattığı Tv lerden daha cok prim alabilmek. Vatandaşın bütçesine göre daha özellikli bi Tv alabilmesi hic umurlarinda degil.
Kac kere adminler bildirildi hic işlem yapılmadı sonra gördük ki işlem yapilmamasinin nedeni Adminlerin de bu çirkin menfaat çarkına doğrudan veya Dolaylı destek vermeleri imiş.

Harbi o forum arayüzü ne öyle ya, gözüm kanadı. Tamam eskisin anladıkta neden hiç arayüz güncellemesi yapmaz insan. Hep eski üyeler kalmış zaten.

Forumun yaş ortalaması Y kuşağı ağırlıklı. Genç nesil o tür bir foruma üye olmaz zaten. Bir de bazı içeriklere yorum yazmak için telefon numarası onayı istiyorlardı. Hâlâ istiyorlar mı bilmiyorum. Gerekçe ise trol mesajlara engel olmakmış fakat engel olmak istedikleri şeye dönüşmüşler.

1774723287456.webp

Forumun yaş ortalaması Y kuşağı ağırlıklı. Genç nesil o tür bir foruma üye olmaz zaten. Bir de bazı içeriklere yorum yazmak için telefon numarası onayı istiyorlardı. Hâlâ istiyorlar mı bilmiyorum. Gerekçe ise trol mesajlara engel olmakmış fakat engel olmak istedikleri şeye dönüşmüşler.
Eski tarihli hesapları promotörlere devrediyorlar diye iddia ediliyor öyle duyduk o sayede kendilerine müşterimiş gibi o samsung/lg televizyonu almış ve çok memnunmuş gibi davranıyorlar

Forum sitelerinin hepsinde bu tip insanlar ve olaylar var neye şaşırdın.

Hazır konu TV’lerden açılmışken, fiyat/performans açısından hem film hem oyun için en mantıklı seçeneği de bırakıyorum. Giriş seviye, 60 Hz ve 60K fiyat bandındaki OLED’lerden daha iyidir.

Donanım haber arayüzü çok eski olabilir. Fakat bu donanımhaber forumun gsm onay saçmalığı var. İlk başta halletmiştim fakat sonradan foruma uzun süre sonra tekrar gireyim diye düşündüm ama gsm numaramı tekrar istedi ne yaptıysam olmadı. Yani donanım haber bence kaliteli bir forum fakat GSM onayı çok saçmadır. O yüzden o foruma gsm onayı istiyor ve yazıyorum yine olmuyor. Donanım haber de oyun bölümü olsun bazı kaliteli üyeler de vardır. Neyse bu forum donanımhaber kadar fazla üyeye sahip olmasa bile en azından gsm numarası istemiyor ve bu forumun arayüzü daha kalitelidir. Ben bu forumu donanım haberden daha fazla seviyorum .Fakat donanımhaber de bence yine de kaliteli bir forumdur fakat bazı saçmalıkları var. Ve bu forum bana göre aktif üye sayısı az ama yine de daha özgür ve bazı gsm saçmalıkları yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,591
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri