❌İndirim Bitti! Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

Alıntıyı görüntüle

Her şey tamam. Pompanın ekran soğutması için eklenen fanını yavaşlattığımda gayet sessiz. Dream setup tamamlandı ama yandaki ekran için beyaza boyama modifikasyonu yapmam lazım. Önerilere açığım :D
Kartınız aynı benimde hayalim bu sistem.
Lianli 24p aldım
16+12 de alacağım.
Yine lianli dikey ekran kartı aparatı.
Fanlar ya lianli olacak ya arctic RGB.
Ama sıvı soğutma sesli diye vazgeçtim arctic'den devam.

Kartınız aynı benimde hayalim bu sistem.
Lianli 24p aldım
16+12 de alacağım.
Yine lianli dikey ekran kartı aparatı.
Fanlar ya lianli olacak ya arctic RGB.
Ama sıvı soğutma sesli diye vazgeçtim arctic'den devam.
SE modelini bilmiyorum ama düz model gayet sessiz çalışıyor. Sıcaklık değerlerim de gayet iyi. 7800X3D ile max 73-75 dereceleri gördüm.

***** gibi beyaz sisteme siyah psu aldım extension bakıp duruyom napsam diye

konu hortlayınca tekrar indirime girdi zannettim

@achardir sadece wireless usb çıktı. Psu kablosundan takmayı planlıyordum ama usbnin arkasında öyle bir yer yok

demek istediğini anlamadım
internette gördüğüm alıcılar hem usb olarak takılıyor, hem de o usb nin arka kapağı açılıp kablo yardımıyla bağlanıyor. bu üründe sadece usb şeklinde takılıyor usb nin arkasında kapak yok

internette gördüğüm alıcılar hem usb olarak takılıyor, hem de o usb nin arka kapağı açılıp kablo yardımıyla bağlanıyor. bu üründe sadece usb şeklinde takılıyor usb nin arkasında kapak yok
evet yakın zamanda lian li usb'sini değiştirdi. önceki model çok daha büyüktü ve anakarta takılıyordu ama değiştirdiler çünkü muhtemelen iyi değildi. Yeni modeller daha küçük ve usb pin girişi yok artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri